Platyna Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam Zainspirowany jednym starym postem Kofla wpadłem na pomysł zrobienia spotkania GMClanowiczów z Warszawy oraz okolic (no jeżeli ktoś chciałby z dalszych storn przyjechać to też mile widziany będzie). No wiec kto był by spotkaniem zainteresowany? Jeżeli się zbierze trochę osób to się ustali jakiś termin. Na razie wiem, że chętni są: Ja, Kofel, Solmis i Dziab :) (Jeszcze Matthew coś piska że ma 60km od Warszawy ale się go namówi xD W sumie Kofel też ma tyle) Pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jak zwykle w tego typu spotkaniach przeszkodą jest odległość... :( Mógłbyś napisać co planujecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Planować będziemy jak się wystarczająco chętnych znajdzie. Ale ja myślałem o kręglach czy cuś takiego :P Można pograć, pogadać i coś zjeść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Nie weźmiecie mnie żywcem!!! @UpUp: Kręgle i inne rozrywki :) E: Platyna szybszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Czyli jest pewne - cztery osoby. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Za daleko mieszkam i tak mam zaplanowane spotkanie z Shockerem na ferie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Bassmaster, jedź. Dziab będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Wtedy by całe spotkanie było by porażką. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja jestem z Płocka do wawy mam około 1,5h jazdy, gdyby było więcej osób mógłbym wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 RAdze wam tylko nie mowic co gdzie i jak publicznie, abyscie nie mieli problemow z pseudo fanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @Kofel: Wat? Nic nie mówiłem, że jadę :) Tak tylko se palnąłem, a o kręglach napisał mi Platyna na PW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jedziesz, jedziesz. Tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Zresztą Ale ja myślałem o kręglach czy cuś takiego Można pograć, pogadać i coś zjeść No bez jaj, co to za zlot bez booze. EDIT: No tak, średnia wieku uczestników to 14 lat, to się nie dziwię :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Marmot, przecież my pić nie możemy. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Marmot, przecież my pić nie możemy. :> Marmot też nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Za daleko mieszkam całe szczęście. : )) Bassmaster, jedź. Dziab będzie. skończcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @Platyna: W takim razie przebiorę Bassmastera za mnie i wrzucę go do autobusu/pociągu. Prezent walentynkowy dla Dziab ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No bez jaj, co to za zlot bez booze. EDIT: No tak, średnia wieku uczestników to 14 lat, to się nie dziwię :P . 14 lat to jest minimalna :P Średnia jest około 15.5 Ale z uwag na te 14 nie zaproponowałem. Nie będę rozpijał dzieci przecież :) Chyba że będą chcieli to się zrobi jakieś praktyczne warsztaty biologiczne w terenie badające wpływ roztworów zwiazków węglowodorowych zwanych etanolem na organizmy żywe :P Ja bardzo chętnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja chętnie bym wpadł, ale w okolice Szczecina ;/ @Bass: Nic do cholery o planach PBGS nie mów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kurde chciałbym przyjechać, ale ja z Rzeszowa :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @Platyna: Rozwalasz mnie z tymi dziećmi, a sam masz 16 lat. ;) @Dziab: Bez braci? Bój się Boga dziewczyno! @Bass: Taka impra bez Ciebie? Karteczka od mamusi z pozwoleniem + $$$, albo nie, specjalnie się poświęcę i za darmo pomogę Ci w transporcie na te spotkanie. ;) Inni uczestnicy nie mogą ominąć takiej frajdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ranmus, 16 lat - dziecko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @Platyna: Rozwalasz mnie z tymi dziećmi, a sam masz 16 lat. ;) 17 :P Kończę za 13 dni Poza tym nie liczy się wiek tylko doświadczenie i dojrzałość :P No i mocny łeb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ranmus, 16 lat - dziecko?A nie? Mogę zamiennie używać zwrotu 'gówniarz' jak chcesz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Też nie źle. ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Z okazji zlotu, pojedźcie do Częstochowy, też chcę się z wami spotkać. Pomodlimy się razem na Jasnej Górze (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Dobra koniec tego offtopkowania, gadamy tylko o EWENTUALNYM spotkaniu : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Za daleko mam do warszawy stety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A nie? Mogę zamiennie używać zwrotu 'gówniarz' jak chcesz. ;) A ja "pryk" w zamian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Oj widzę będzie orgia 30letnich zboczeńców xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi