sfinkss Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Obrazek: http://img516.imageshack.us/img516/4056/klawwvl0.jpg Czy istnieje możliwość jakiegoś przyłączenia wymontowanej klawiatury od laptopa do kabla od Klawiatury od PC? po prostu żeby tą od laptopa do PC przyłączyć. no iżeby działała rzecz jasna^^ (model tej od laptopa: N860-7410-T010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 proponuje (już komuś to podawałem i bodajże że znalazł tam odpowiedź. elektroda (nie wiem czy mogę dać link ?;] ) Ale że to forum w żaden sposób nie łamiące prawa polskiego ani nie jest konkurencją dla tego podaje. www.elektroda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak. klawiatury w laptopach zazwyczaj na PS/2 są. Odpowiednio piny w kablu podłączasz do męskiej koncówki PS/2 i woula. masz klawiaturę. ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja bym to przez ltp podłączył, i napisał prosty sterownik w assemblerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Boro Casso, po co? o.0 Przecież PS/2 jest plug and play, tylko komplikujesz sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 własnie; ) tylko jeszcze, ale o to juz napisze na elektrodzie, ktore z ktorymi połaczyc, bo jak widac na tej od laptopa jest ichj wiecej; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Na tych od laptopa możesz mieć dodatkowo jakieś piny od funkcyjnych klawiszy, ale tego pewien nie jestem. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi