Simon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 mam prośbę moglibyście obrazek który jest niżej przerobić na ładny samochód? PLISS :crying: Oto plik:Plik bo ja mam średnie zdolności artystycznenp kosz ławkę to narysuje ale samochodu nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 JPG ci nikt nie przerobi. Daj PNG lub GIF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Chłopie ale po co tyle spriteów z kątem robić ? Lepiej użyć image_angle. Co do grafiki to znajdziesz kupe samochodów z GTA na necie wystarczy poszukać. A jak koniecznie chcesz narysowane przez kogoś to może zajżyj na http://pix.art.pl tam szybciej znajdziesz jakiegoś grafika ... problem w tym czy będzie chciało się komuś rysować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jeżeli chodzi o samochody to: LINK Jest tam 5669 samochodów do gta, do gry powinny też pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi