sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Czy można jakoś zablokować wybraną stronę internetową? no tak głupie pytanie, jasne że można, ale ja chce tak, żeby hasłem ją zablokować no i żeby to działało na firefoxie i na reszcie przeglądarek. Jakiś program? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Najłatwiej tak Wchodzisz do katalogu C:\windows\system32\drivers\etc Otwierasz plik hosts za pomocą edytora tekstowego np. notatnika I masz miej więcej coś takiego # Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost ::1 localhost na samym końcu dodajesz np. 127.0.0.1 gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 sprawdziwłem za pomocą pinga adres ip strony dodałem, zrestartowałem firefoxa i tak sie mi otwiera ta strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Myśl - jakbyś musiał dawać ip strony to po ... być miał podawać domenę ...? Masz tam dać chociażby 127.0.0.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Kolego ale nie podajesz tam ip strony tylko koniecznie 127.0.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ok, wszystko działa. tylko jeszcze jakiś program co by mi ją blokował hasłem, albo dostęp do tego programu by byl na hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie mów tylko, że chcesz zablokować ulubioną stronę 7-letniej siostry. Męczenie takich istot jest tu ostatnio przerażająco popularne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 och nie ^^ akurat mam tą wygode że każdy ma swojego kompa i sie nikt... nie pluje, że tak powiem.^^ znacie jakis program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Poprostu Cenzor www.cenzor.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi