ComeX Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tytuł: Wall-E history quest 1 Gatunek: platformówka Opis: Jest to gra 2d opisująca po kolei wydarzenia z baji Wall-E w Quescie 1 sprzątamy śmieci i znajdujemy roślinkę. Ps. Spacja-pomoc nie działa Download: http://odsiebie.com/pokaz/1490257---8ded.html Rozmiar pliku: 1,09 Mb Autorzy: Programowanie: ComeX,i trochę z tutoriali ze strony tgcenter chyba Fabuła: Disney pictures,ComeX Grafika: GM,ComeX Muzyka: Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 WTF!? screeny tak straszne ze nie ściągam... jeszcze w jpg.. wiem,wiem...po scr. się nie ocenia no ale przecież znając już comexa wiem że ta gra nie jest nawet słaba tylko jeszcze gorzej :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 to akurat było chamskie <_< jak się nie podoba , nie chcesz ściągać to nie , nie musisz od razu tego wyrażać :blink: edit : nie są w jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 to akurat było chamskie dry.gif jak się nie podoba , nie chcesz ściągać to nie , nie musisz od razu tego wyrażać blink.gif dając swoją :grę: do internetu jednoznacznie zaakceptowałeś to że każdy może powiedzieć o tym co chce,ja mówię prawdę i jeżeli ci się to nie podoba,to po prostu nie dawaj na neta swoich gier! dziękuję za uwagę EDIT: edit : nie są w jpg O MÓJ BOŻE!! apokalipsa czyli sprity w grze są w jpg albo w jakimś innym formacie supcio (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 nie mam zamiaru się kłócić z tobą ani z każdym innym , więc sprawa zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 nie mam zamiaru się kłócić z tobą ani z każdym innym , więc sprawa zamknięta lol,to po co dałeś ten fajans na neta? po to żebyśmy mogli tylko pisać "ACH JAKIE TO SUPER!!" na takie coś trzeba sobie zapracować (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Przechodzenie pustych, brzydkich plansz bez żadnych przeciwników, czy atrakcji nie jest fajne. Nie wiem też, w jaki sposób ta gra cokolwiek opisuje, a tym bardziej przygody ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ściągnąłem tą grę i powiem tyle: - zero muzyki - bardzo nudne - skacząc na tych niebieskich platformach można się zanudzić na śmierć - grafika z game makera - słaba grafika robota - po co dajesz grę jeżeli wiesz, że coś nie działa (spacja-opcje) + ciekawe niebieskie platformy + pasujące tło + czcionka może być + Widzę, że zacząłeś używać tutoriali a nie prosić o wszystko, bardzo dobrze. 2/5 Za całokształt Jakbyś dodał muzykę, znalazł sobie grafika, urozmaicił grę oraz naprawił opcje to dał bym 3/5 lub 4/5 w zależności od tego jak się postarasz. P. S. Nie wiem co jest dalej bo nie wytrzymałem za długo. Edit: Zauważyłem także błąd przy niebieskich platformach: jeżeli się na nie po prostu wjedzie to nie działają jak powinny. Oraz błąd. FATAL ERROR in action number 1 of Collision Event with object hero for object object3: Moving to next room after the last room. W planszy z czterema niebieskimi skoczniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 to akurat było chamskie <_< jak się nie podoba , nie chcesz ściągać to nie , nie musisz od razu tego wyrażać :blink: edit : nie są w jpg Są w gif, jeszcze gorzej. Poza tym, nikas jesteś chamski, i nie tylko Ty :) Przepraszam za ew. urazę. ComeX, widzę że to jedna z Twych pierwszych gier, takimi grami na forum się popisywać nie powinno. Powinieneś się dalej szkolić i uczyć na błędach. Nie ocenię, bo sytuacja tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 tylko jak bym chciał wrzucić inny format to się nie da tlyko .gif u mnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 tylko jak bym chciał wrzucić inny format to się nie da tlyko .gif u mnie pisze Dostałeś info co, gdzie i jak na pm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zamiast bawić się z formatem tu, zrób nową, lepszą grę i tam to popraw :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zamiast wypuszczać w internet co chwila kolejną grę na niskim poziomie, zrób jedną dłużej, a porządną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi