Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam, http://carblueprints.narod.ru/images/kia/k...orento-2005.gif potrzeba mi wyciecia tego autka (bokiem).I usuniecie szumu ktory powstaje przy zapisie w jpg. (Chce dodac to auto do gamemakera) PS W miare mozliwosci prosze o zeskalowanie tego do wysokosci 200 a dlugosc taka zeby dopasowana do wysokosci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Wklej obrazek do gm'owego edytora, i tam przeskaluj z opcją "excelent". W miarę dobrze wyjdzie, bo sam sprawdzałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A co z ''szumem'' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 MS Paint - narzędzie "ołówek". :P Jeszcze nie słyszałem o programiku który "szarpie" krawędzie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Taa czekam tu na gotowca D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Możesz się nie doczekać... ;p masz ;p 10 sekund roboty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Możesz się nie doczekać... ;p masz ;p 10 sekund roboty ;p Aaa mozesz zrobic to samo tylko yy troszke wieksze ? wysokosc 200 dlugosc dopasowana wg wlasnej woli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A proszę Cię bardzo, na początku myślałem że chodzi o długość 200px, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ra3l sorry ze dopiero odpowiadam ale wez chlopie dodaj to do GM'a jako sprite i zobacz czy w roomie nie bedzie tego ''szumu'' Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 U mnie "szumu" nie ma A jak u Ciebie jest to popraw to co Ci się nie podoba na czerowno (ten szum pomaluj na czerowno) a jeśli nie chcesz powiedz jaki byś chciał samochód to może od podstaw CI zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Kia sorento :D Najlepiej czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Masz... pocieniuj i pokoloruj sobie sam. Czarnego nie robiłem bo konturów by nie było widać. Wzorowałem się na tym co mi dałeś. Bo nie znam tego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dzieki ^^ Temat mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Otwieram ponownie temat ^^' https://gmclan.org/uploader/2522/zbroja_textura.png Prosze o usuniecie szarych plamek :) Pozdrawiam Pablo SORKA ZA DOUBLEPOSTA ! PS Chce zrobic teksturke 3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Za dużo roboty... :)) sam nie możesz? Paint gumka i jedziesz... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nudzilem sie to cos tam pousuwalem :P wersja 1: https://gmclan.org/up1236_6_zbroja_tex.html wersja 2: https://gmclan.org/up1236_6_zbroja_tex2.html xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Coś takiego mam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi