peterz_pl Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam. Chodzi o przykład: Znajdywanie drogi 2.0 (LINK) Według mnie przyklad naprawde dobry, tylko ja potrzebuje drobnej zmiany. Normalnie Player po kliknięciu LPM znajdywal droge a PPM chodził. Mi zalezy na tym zeby cały czas szukał drogi do Obiektu2 (Taki zwykly obiekcik na mapce :D), cały czas, bez względu na to czy jest możliwość czy nie ma. A jesli już będzie możliwość stworzenia drogi to niech nią podąży do Obiektu2. Nie zakręciłem? Może troszeczkę :D heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Odnajduj drogę w stepie, z tego co pamiętam to funkcja zwraca true jak utworzy drogę skorzystaj z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ktos ma jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a po co Ci inne pomysły? dajesz kod szukania w step, i gdy znajdzie to przestajesz szukac i dajesz kod na dojscie do celu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No niby ok... ale idzie zamiast do 2 obiektu do punktu 0,0 na mapie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Warunki, warunki, warunki... Jeśli nie ma drogi do celu, to idzie do domyślnego punktu czyli (0,0) << emotka XD. Sprawdzaj w stepie czy jest droga, jeśli nie to niech się zatrzyma, jeśli tak, to niech idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi