Dawidsu Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam pytanko: czy czasem ktoś nie ma jakiegoś spisu funkcji odpowiadającej danemu klockowi. Czasem nie mogę znaleźć ich w helpie. Jeśli nikt czegoś takiego nie posiada, to może razem udało by się nam coś takiego stworzyć! Byłaby to rzecz, dzięki której czas przerabiania klocków na kod znacznie by się zmniejszył. Przynajmniej tym, którzy nie znają wszystkich funkcji na pamięć. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lipca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Pamiętaj, że klocek nie odpowiada tylko jednej funkcji, czasem jest to większy algorytm, więc niektórych dokładnie nie da się rozszyfrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Racja. Na przykład (chyba) move to position trzeba rozpisać na x=coś i y=coś. Jednakowoż dalej zależałoby mię na tym spisie. Trzeba się zebrać w sobie i, w końcu, jako całość forum napisać cosik takiego. Chyba, że ktoś już posiada takie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Action Decoder pomoże tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 A co to jest, ten cały ... action decoder? Hę? Wcześniej o nim nie słyszałem. I skąd można go wytrzasnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 To program który zamienia klocki na kod stworzony przez Xeptiona, znajdziesz go na jego stronie ale nie radze ściągać bo jest lipny :D P.S - Adresu strony nie daje bo nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam linka do tego Action Decodera by Xception: http://home.tiscalinet.de/xception/programs.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie rozumiem czemu niby jest lipny. Mnie bardz pomógł. Może ma kilka błędów (raczej niedociągnięć) i nie ma kilku nowych funkcji (n.p. wszystkich extra i particle). Dla mnie jest to zbawienie, jednakowoż. Chiba już nie będzie trzeba robić tego całego spisu funkcji. :smile3: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi