Malaczek Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 wziąłem przykład, że jak się podchodzi blisko pochodni to się rozjaśnia ekran, a mi się ściemnia, a rozjaśnia jak odejdę :( Proszę o pomoc plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Musisz niestety pokazać ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Pokaż kod. @UP damn you! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 lol.. cos na odwrot zrobil i sie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 michal...nie odzywaj sie jak nie masz nic do powiedzenia na temat... :P ah...musialem to powiedziec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malaczek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja to najpierw testowałem jak wyjdzie w przykładzie i właśnie w przykładzie tak jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Heh, to inaczej: podaj link do tego przykładu, abyśmy mogli go przeanalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 czy to za trudne?? 0_o xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Wiem jaki przykład, ale w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 To go nam podaj samolubie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Może byś miszczu zarzucił przykładzikiem, jasnowidzami nie jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malaczek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 https://gmclan.org/index.php?plik=16 oto link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Najwyraźniej ty coś poknociłeś przy kopiowaniu kodu* z przykładu. *czego nie polecam bo nic się nie nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi