ComeX Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 proszę czy mógłby mi ktoś gg lub skype (może być msn ale wątpie czy kto ma) wytłumaczyć co i jak ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie rozumiem samego faktu, czego konkretnie w istocie obiektów nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 po prostu mam kilka pytań , ale nie chcę zaśmiecać niepotrzebnie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Po to jest to forum zeby pytania zadawac, na darmo go nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 no ale ja się "podcieram" według gnysek tymi wskazówkami (bez obrazy) więc wolałbym nikomu nie uprzykszać życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wejdz na gmczat na fast barze to ci wytłumacze POŁĄCZONO: a jeżeli nie skumasz to wyślij mi maila z pytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wszedłem ale mi się zawiesiło :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 podaj gg moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 16160909 tylko nie wciskać łańcuszków :jezor: :rolleyes: Ps. Kraznal zainwestuj w gadu gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 przykro i niestety mam (13696403) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jesli dalej potrzebna pomoc pisz na moje gg( zobacz w profilu) oczywiscie jesli nie sa to pytania typu jak narysowac pasek zycia i jak zrobic chodzenie na klockach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na moje gg też możesz pisać, w profilu numer znajdziesz. Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie, chociażby najgłupsze. Tylko się podpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi