Bassmaster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chodzi mi o coś takiego, że wpisuje jakiś tekst po Chińsku a on mi tak jakby zaraz podaje wymowę tego słowa czyli po prostu literami wiecie o co chodzi, czy istnieje taki program, lub strona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Chiński czy japoński? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czy teraz każdy temat musi być pisany dużymi literami (każde słowo)? To jest brzydkie :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 @Offtop: @UP: mowilem Tymciowi zeby ten skrypt od tego wycofal, bo na prawde takie cos irytuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 http://translate.google.com/ ED: e sory, myślałem, że o co innego chodzi, bo skupiłem się na tych dużych literach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 @UP: mowilem Tymciowi zeby ten skrypt od tego wycofal, bo na prawde takie cos irytuje ;/ Ja jak coś to sorka za tamten offtop ale musiałem powiedzieć, że to wkurza. http://translate.google.com/ Nie o to mu chodziło. EDIT: Przez ten translator od indrycha w języku angielskim ta strona fajnie wygląda :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 EDIT: Przez ten translator od indrycha w języku angielskim ta strona fajnie wygląda :o Grabarz zamienia się w Gravediggera :rip: EDIT: zalu => grief Pasterz => Shepherd drobiu => Poultry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 O takie coś ci chodzi? http://nihongo.j-talk.com/parser/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Grabarz zamienia się w Gravediggera :rip: :boxed: :crying: :unsure: Ten translator dajnie zamienia posty PsichiXa, ponieważ on nie pisze polskich znaków, i translator nie zamienia wszystkich słów :D O takie coś ci chodzi? http://nihongo.j-talk.com/parser/ Mu raczej chodzi o to, że jak by miał wyraz po chińsku, wpisuje go i mu pokazuje jak się go wymawia w j.polskim. Czyli np, jak by było what, to by mu wyskoczyło "łat" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No to właśnie mu dałem takie coś. Tylko, że do japońskiego D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jakby ktoś nie wiedział :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dzięki mam pytanie znacie jakąś fajnę japońską stronę z tekstami piosenek?? Nie moge znaleźć tekst piosenki IOSYS - F.O.E. tylko po angielsku znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://www.animelyrics.com/ tu masz kanji, romanji i "engrishu", ale tylko z anime i j-gier :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Heh, lol, sory za lekki offtop, ale przetłumaczyłem sobie tą stronę na arabski i wszystkie avatary poszły na prawą stronę xD Tzn. jakby się zflipowało xD Odwrotny ruch uliczny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Bo araby czytają od prawej do lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ta strona jest dobra w każdym języku, oprócz polskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi