LoseKK Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam kłopot i potrafię go rozwikłać. Jak nadać własnej zmiennej (w tym przypadku są to kilometry na godzinę) wartość speed * 10 ? I czy wpisać to w crate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 To jak potrafisz go rozwikłać to po co piszesz:] kmph=speed*10 w step to daj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dziękuje :), a tam miało być nie, ale musiałem tą stronę odświeżać (bo net mi się ciął), i mi się coś musiało skasować. Jeszcze raz wielkie dzięki. EDIT Mam jeszcze jeden problem, posiadam w step: if speed> 1 { if speed<global.maxspeed /0.4 { global.bieg = 1 } } if speed> global.maxspeed /0.4 { if speed<global.maxspeed /0.25 { global.bieg = 2 } } W crate: global.bieg=0; Co zrobić by bieg się zmieniał(bo aktualnie się zmienia na 1 i dalej już nie [ dalsze biegi są również zrobione ale na tych na razie nie idzie, to chyba na dalszych tym bardziej] :( )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi