PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja osobiscie Feynornowi nie dalbym wiecej niz 11 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja osobiscie Feynornowi nie dalbym wiecej niz 11 lat. Ja też bym Tobie więcej nie dał, gdybyś nie wpisał wcześniej swojego wieku. Mam 14, prawie 15 lat, a nad tzw. "poziomem postów" rozwodzą się tylko dzieci, które mają go niższy od zera [Grabarz]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Określam cząsteczki stałe inohalacyjne pozwalające ciałom stałym na dojście do obiegu wewnętrznego kreatycyny inkubacyjnej na rozmnażanie się obwodów inulorgicznych o konsystencji minus alpha wydzielające mikroprotony do ekosystemu natury przemysłowej uzdatniającej fizyczny stan danego mikroorganizmu. A tak serio to niby szkoła,ale głównie przyjaciele,dziewczyny,imprezy,programowanie,grafika,muzyka no i lenistwo :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 >Hobby >Szkoła Wait... what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mam 14, prawie 15 lat, a nad tzw. "poziomem postów" rozwodzą się tylko dzieci, które mają go niższy od zera [Grabarz]. Ale ten "poziom postów" to nic innego jak to, że 10 latek pisałby głupoty a np. 30 już nie, a i możesz mieć nawet 30 lat a zachowywać się jak 10 letnie dziecko. EDIT: Popieram zdanie PsichiXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Gdybys mial te 14 lat, to po banie zaprzestal bys pisania tutaj. Tak tylko to mowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ... Albo przerzuciłby się na prowokacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ...Co by dalo wyrazny znak na temat jego wieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ... Albo przerzuciłby się na prowokacje Może już się przerzucił, pamiętam, jak walczył o równouprawnienie mężczyzn. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Najlepiej mieć w profilu ? i gadać że ma się 14 lat. Chociaż każdy mógł napisać jak chciał ile ma. Nigdy nie wiadomo więc my nie wiemy czy Feynorn ma 14 lati nie ma sensu się o co kłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Otoz jest sens! Wiedza o dokladnym wieku, zrewolucjonizowala by GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Otoz jest sens! Wiedza o dokladnym wieku, zrewolucjonizowala by GMC. Gdzie znaleźć tą wiedzę!? Bo jakoś tu nie ma żadnej wiedzy! Jest tylko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zrobic nowy system operacyjny, w ktorym bedzie TRZEBA podac swoje dokladne dane. Zorganizowac baze danych z wiekiem kazdego czlowieka na swiecie, i wlala. :) Glupi pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Enjoy your piracki soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Feynorn ma 40 lat i jest pedofilem, który właśnie na was zapolował i już po was jedzie. Wróćcie szybko do swojego hobby. Obraza użytkownika. Warn Borek No tak, wszyscy jadą Feynorna, a ten, który ma najszczytniejszy cel dostaje warna. BOREK TY SEKSISTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Moim ulubionym zajęciem jest rysowanie rysunków po zeszycie szkolnym na marginesie. Zrobic nowy system operacyjny, w ktorym bedzie TRZEBA podac swoje dokladne dane. Zorganizowac baze danych z wiekiem kazdego czlowieka na swiecie, i wlala. :) Glupi pomysl. Pomysł może głupi, ale się udał :]! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wow, wymyslilem cos po wymysleniu nie wiedzac ze zostalo wymylone! JESTEM BOGIEM! Obey the Klej God! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wow, wymyslilem cos po wymysleniu nie wiedzac ze zostalo wymylone! JESTEM BOGIEM! Obey the Klej God! It looks like You are the best person on the world! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Piłka nożna to raczej mój sposób na życie i hobby :) Jeśli utrzymam się w klubie, to od września tego roku będę dostawał wypłatę :] Na razie za młody jestem. Głupoty, głupoty moich 2 kumpli chcieli do Legi :P A jak sie uda na pewnym turnieju w iławie to moze i ja dostane oferte ;D kryniak no przykro mi ale ja mam ochoty prowadzic n-k wiec nie mam tam profilu ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja też bym Tobie więcej nie dał, gdybyś nie wpisał wcześniej swojego wieku. Mam 14, prawie 15 lat, a nad tzw. "poziomem postów" rozwodzą się tylko dzieci, które mają go niższy od zera [Grabarz]. Ciągle gadasz, że dzieci to tamto itp. Sam przecież jesteś dzieckiem bo Twój wiek raczej nie wskazuje na to, że jesteś dorosły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Niby nie jestem dorosły ale średnia GmClanu podbita na głowe. Zresztą oceniajcie sobie dalej to czy post jest mądry czy głupi po wieku tego kto go napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Moje hobby? Hmmm... -Programowanie -Grafika 3D -Rysowanie -Gra na gitarze! -Trochę w brydżyka :P -Chlanie pod mostem -Dziewczynki :) -Przypały w szkole xD -Chodzenie na koncerty To by było na tyle chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Niby nie jestem dorosły ale średnia GmClanu podbita na głowe. Zresztą oceniajcie sobie dalej to czy post jest mądry czy głupi po wieku tego kto go napisał... Jak ci się nie podoba, że tak jest, to po co siedzisz na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dobra, powróćcie do tematu, a nie wyzywajcie się. @Pablo: Ja osobiście nie nawidzę Legii :) Wolę grać w lokalnym klubie do póki kiedy nie skończę studiów (plany na przyszłość :P), żeby mieć trochę kaski na drobne wydatki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 -Dziewczynki :) Ale jakie?? Takie małe, czy duże :] O, zapomniałem dodać jeszcze do moich zainteresowań, że interesuje się jeszcze fotografią i informatyką :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 hobby: -programowanie -latanie za laskami xD -hackowanie rapidshare -nawalanie z ASG z kumplami na polu @btw Ktoś, kto sie za bardzo broni najbardziej jest winny. Zresztą....sygnatura(wielki napis) + podpis prowokacyjny pod nią... A jeżeli ma tyle lat, to zalicza się do egzotycznie rzadkiej populacji ADHD o podwójnej mocy działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ale jakie?? Takie małe, czy duże :] Takie w sam raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi