kubal09 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam :lol: Mam problem(jak zawsze;p) Jak zrobic aby można było otdwarzac muzyke z płyty, i ją stopowac? No i jak zrobic aby mozna było otwierac stacje dyskow Wszystko w gm ;p Aha i nie piszcie mi " stacje dyskow otwiera sie przyciskiem na jednostce" itp. bo to wnerwia :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 execute_file(); a startowanie i zatrzymywanie na zmiennych zrób:) A co do stacji dyskietek nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 do wszystkich twoich problemów służa funkcję zaczynające się na "cd_". Poczytaj o nich w helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) @Ra3l -no comment- do tematu: cd_init() cd_play(1,1000) gra cała płytę cd_pause() stopuje cd_open_door() wysuwa tackę Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Makary155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 THX Topic do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi