Pery Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam all, mam pytanie czy opłacało mi się kupić Dooma 2 na Gameboy'a Advance? Link do aukcji na allegro (Kup Teraz) Komentujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 lolz ja to kupilem na car boot sale za 3 funty Oo Nie nie oplaca sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 wpisz na Google gry na gba i trochę znajdzie może nawet dooma . nic więcej nie wiem bo gba nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Na GBA najbardziej polecałbym Shining Soul II, na allegro nie znajdziesz ale na jakimś innym sajcie pewnie tak. Megaman, mistrzu, nie chodzi o ROM-y tylko o prawdziwego GBA. Z resztą, zmarnowałeś pieniądze kupując GBA. Kup sobie DS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ściągnij roma i zobacz sam ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam Dooma jedynkę na GBA i muszę powiedzieć, że gra się bardzo fajnie :) Levele są trochę skrócone w porównaniu do oryginału, jednak jest nie przeszkadza to zbytnio. Myślę, że w tym wypadku będzie tak samo. Jeżeli lubiłeś Dooma w wersji pecetowej polubisz i w tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Po co w ogóle pytasz po fakcie?:] Co to zmieni czy się opłacało czy nie? jeżeli się nie opłacało straciłeś pare złotych, jeżeli się opłacało zaoszczędziłeś pare złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Moim zdaniem nie opłacało się, ponieważ te pieniądze można przeznaczyć na jakąś inną grę, dedykowaną GBA a nie wywalać na remake gry z PC, którą i tak każdy zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 No moim zdaniem np. na piwo lepiej wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Inna sprawa, że na GBA to w sumie najfajniejsze są RPGi i zręcznościówki, w strzelanki się badziewnie gra. Dużo lepiej było kupić Pokemon Fire Red/Leaf Green lub Pokemon Gold/Silver/Crystal (jak ja kocham te gry <3 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi