LRostalski Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 The Black Planet Producent: Łukasz Rostalski (Programowanie,Muzyka,Grafika) Rodzaj: Zręcznościowo-Platformowa Fabuła: Rok 2190. Amerykanie odkrywają nową planetę, wysyłają tam dwa Nano-pająko roboty z własną sztuczną inteligencją. Mają one za zadanie zbadać i porozumieć się z istotami żyjącymi na tej planecie. Co robimy: Wcielamy się w jednego z nano-pająków i pokonujemy kolejne etapy wykonując różne zadania. Data Premiery: Myślę że W Marcu dostępna będzie pełna wersja gry, screeny za tydzień. Kontakt z Producentem: LRostalski@wp.pl GG: 3981648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15841 Omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no co ? może nie chciało mu się przeszukiwać całego forum sprawdzając czy taka nazwa już jest co do gry to wrzuć screeny a pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 SUPER,Jak robo-pająk wielkości kilku nano-metrów ma się porozumieć z obcą cywilizacją ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Producent: Łukasz Rostalski (Programowanie,Muzyka,Grafika) Człowiek renesansu się nam znalazł:) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 @Up: jedna osoba może szukać tych wszystkich rzeczy w internecie bez problemu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Z tego co wiem screeny trzeba od razu przy zapowiedzi dac ?! A nie że Ty sobie wstawisz za tydzien? Masz w ogóle cos zrobionego z tej gry?;] Po za planami? Najpierw zrób choć podstawe silnika sreeny i dopiero zakładaj temat. Co mam tu ocenic? Nazwe? już taka była. "fabułe" nie lubie takiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LRostalski Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Może i macie rację ale to dopiero moja pierwsza gra, dzięki za uwagi sprzydadzą mi się przy kolejnych grach. A co do tego samego tytułu to sorry bo nie wiedziałem że taki już był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Masz czas do 17:26 aby wstawić screeny i dostosować się dokładnie do szablonu prezentacji - inaczej warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie wiedza nie pozwala na łamanie prawa i nieprzestrzeganie regulaminiu.Gdybys przeczytał chociażby regulamin tego działu to byś nie musiał za nic przepraszać i obeszło by się bez warna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Moja gra tak się nazywa i była tu pierwsza. Prawa Autorskie mi się należą. Zmien nazwę, póki nie zaktualizuję swojej gry :). Po aktualizacji będzie się inaczej nazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi