Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Siema.Mam prośbę.Może ktoś powiedzieć jak zrobić takie coś:Jest Klient i Serwer i chodzi mi o to że jak nacisnę w kliencie np:T to wykona się jakaś akcja ale w serwerze anie w kliencie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Prześlij wiadomość z klienta na serwer. W serwerze ustaw, że po odebraniu ustalonej wiadomości to coś się dzieje. Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 mozna jakis przyklad?? bo zdeczka nie umiem...najlepiej mplayer ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 może zacznij od tego: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=134 <- przykład Tymona o mplayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A można bez tego? bo tego nie łapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jeżeli tego nie łapiesz to się nie bierz za mplaya :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ehh ale mi potrzebne takie coś :] muszę to mieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 To sobie zrób, jaki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Taki problem ze chlopak nie potrafi i chce by za niego to zrobiono, dokladnie tak aby mu to idealnie do gry pasowalo. Ale watpie ze mu ktos to zrobi, jesli on nie wysili sie choc troche nad analizowaniem tego co dostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Taki problem ze chlopak nie potrafi i chce by za niego to zrobiono... Masz racje xD Wolałbym żeby ktoś inny mi to zrobił xD i nie robie tego do gry...No może jak troche nad tym posiedze to skapne :] serwer = show_question( 'Stworzyc gre?' ); my_name = get_string( 'Podaj nazwę gracza:', 'player' + string( round( random( 100 ) ) ) ); jest taki kod.Może zamiast tego być np: serwer = 'POLSKA'; my_name = 'Skovv'; ?? POŁĄCZONO: No to już troszkę zakumkałem te mplay...ale dalej nie wiem jak zrobić te wysyłanie instrukcji Ty sie chlopie niczego nie uczysz na bledach.. Za notoryczne lamanie regulaminu warn + blokada na 5 dni. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi