megaman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 potrzebuję żołnierzy top down z animacją chodzenia rozmiary około 80 na 80 pikseli jeden ma być szary drugi ciemny zielony PS : Creditsy Gwarantowane Zmień swój Avatar Borek' Wyrzuciłem ci Avatar, a ty go znowu dodałeś. Zaraz będzie blokada na tydzień... Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jeśli znasz w miarę dobrze gml (w zasadzie to tylko o lengthdir'y i matematyka) to zrób to na zasadzie animacji szkieletowej.. efekt o wiele lepszy niż ręczne rysowanie. Robisz brzuch, głowę, ręce i jakąś broń plus kilka innych bajerów - odpowiednio to stroisz(ustawiasz pozycje lengthdir'ami) po czym czysta matematyka... Teraz jeśli chcesz zrobić dobrą gierkę, to robienie postaci tego typu jest obowiązkowe. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 dzięki KubaGm to zrobi mi ktoś ludzika od góry bez animacji chodzenia Borek jak chciałem wrzucić avatar nowy to cały czas ten wrzucało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narlo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ludki zrobione z kresek widziałem w Xenon Engine (Tak się to cudo nazywa, hm? :) ) Ew. Masz tutaj silniczek TDS - a, skoro Open Source, to grafikę możesz sobie zachomikować. <<<Kliknij Na Mnie!>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ale wolał bym jak ktoś by mi je zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 hej! zrobiłem sobie taką animację http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...rdGo1bmlGa1E9PQ pewno chodziło ci z bronią i wogóle. to można dorobić stosunkowo szybko. mógłbyś doprecyzować o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 dzięki w jakim programie to zrobiłeś A i jeszcze jedna prośba zrobi mi ktoś napis animowany Maniche Game's Producer albo polecić jakiś program do robienia animowanych napisów.Każda pomoc się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 robiłem w najlepszym programie dostępnym na rynku. na kartce papieru. potem skan i paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 a mógłbyś mi zrobić te animowane napisy o które prosiłem najlepiej żeby były czarne czcionka około 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPinkMadCow Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 sorry ale takich rzeczy nie chce mi się robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 po czym czysta matematyka... EEE Tam zaraz matma, tylko dodanie i odjęcie wartości od zmiennej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 EEE Tam zaraz matma, tylko dodanie i odjęcie wartości od zmiennej biggrin.gif To właśnie jest matma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 TO CO ZROBI MI KTOŚ TE NAPISY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 TO CO ZROBI MI KTOŚ TE NAPISY Nie. Powód? -brak jakiegokolwiek "proszę" -capslock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Grabarz Proszę może być? Styka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ehh nie widzisz że nikt nie ma Ci ochoty zrobić tej grafiki? Jeżeli ktoś zrobi to napewno nie omieszka jej tu zaprezentować więc czekaj cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi