Bassmaster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Czyli, Dziab. :D. Posprawdzałem se na mapce kto gdzie mieszka i śmiem twierdzić że najbliższy user gmclanu obok mnie to Marmot(licząc setki kilometrów ze 3 godziny) I Ci z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 i jakos nie marudzilem jak musialem 6 godzin od 4 rano zaginac do lodzi Jakby czekała tam dziewica, pojechałbym nawet bez zgody starszyzny. :) Ale generalnie umieram w autobusie po kilku godzinach - wiec to bylby wyjatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Najlepiej będzie w Alebrze i każdy będzie miał blisko... Dajcie spokój z tym zjazdem. Nie wypali, bo niektórzy są za młodzi, niektórzy nie będą mieli jak dojechać lub po prostu nie będą mogli, a gdyby faktycznie zjazd się udał to wyobraźcie sobie GMClan stojący na ulicy w Wawie (np.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 taa... upilnować te wszystkie bachory. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dlatego jakby był zjazd, to raczej dla starszej kadry GMCLANu, no i w jakimś lokalu z napojami energetycznymi oczywiście. Ewentualnie tak jak Gnysek chciał robić, w jakimś pensjonacie, też dobry motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A PsikpsiX wysłałby nam fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja bardzo chętnie pojechałbym na taki zjazd, o ile oczywiście miałbym czas i pieniądze :P. Tak btw, kiedyś był organizowany taki zjazd członków gmclanu, nawet na stronie głównej znajdowała się stosowana informacja, podane było miejsce i koszt pobytu, jednak potem nie zaglądałem przez długi czas na forum i moje pytanie brzmi: czy do tego zjazdu w ogóle doszło? (zgaduję że nie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @Matthew: Nie znam tego kina, ale sądząc po google maps, to od pracy mam parę przecznic. @Morgo: A skąd jesteś? Może któryś z bardziej znanych gmclanowiczów mieszka niedaleko Ciebie. Co do oficjalnego zjazdu, to się nie odbył i do końca nie wiem czy takie coś to dobry pomysł. Jak już ktoś wcześniej napisał, trochę za duża różnica wiekowa co sprawia wiele kłopotów z organizacją. Swoją drogą być może w połowie lutego nastąpi koncentracja członków GS w Warszawie. Tymon, weźmiesz lapa? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dlatego jakby był zjazd, to raczej dla starszej kadry GMCLANu, no i w jakimś lokalu z napojami energetycznymi oczywiście. Ewentualnie tak jak Gnysek chciał robić, w jakimś pensjonacie, też dobry motyw. Czyli dla mnie też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wedlog mnie mozna by bylo nawet dla mlodszych uzytkownikow wkrecic. Jednak aby nie bylo ze czytelnicy GMC tez by sie zjezdzali i inni pozna by bylo sie na wszystko zlozyc, np za jakichs pobyt obojetnie gdzie bedzie to kosztowalo organizatora 100 zl (przesadzilem ale dobra). Jest 10 chetnych kazdy placi 10 zl i za przejazd w wybrane miejsce :) Aby uniknac tych ktozy tylko czekaja ze u nich bedzie. Rownierz mozna zebrac chetnych, i prywatnie wyslac adres spotkania. Aby nie bylo nieoczekiwanych gosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @Ranma: A wiesz gdzie jest ulica Pereca 2? Tam teraz coś budują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 czy do tego zjazdu w ogóle doszło? (zgaduję że nie tongue2.gif) no jacha! http://www.gmclan.org/uploader/993/plakson2.jpg :) btw. ktoś z pabianic,łodzi i okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Chyba Propa, on nawet chyba w Pabianicach mieszka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 to to wiem,ale czy ktoś inny? mógłbym się spotkać np. na małą sesyjkę na psp przez ad-hoc czy coś takiego :/ dokładniej to nie wiem jak się tak gra ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ale jeszcze nikogo z Bydgoszczy i okolic nie spotkałem na GMC :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @Ranma: A wiesz gdzie jest ulica Pereca 2? Tam teraz coś budują.Nie wiem, przecież w Warszawie jestem od niedawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ranma, wezmę, ale po co GS mój laptop? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Bo jesteś nie przy kasie, a przecież wódę, koks i dziwki trzeba za coś kupić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dobry argument. =D Młody to zawsze ma przechlapane. =P Brać świcza i jakieś kabelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Raczej nie trzeba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Hehe Nikas, fajny z ciebie ziom! :P Zarąbisty komiks. Powinieneś go ocenzurować xD. Zróbmy sobie konferencje na skejpie! Będzie prawie jak na żywca! :P Po co robić zjazd? (chociaż w sumie to chyba ja to pierwszy zaproponowałem xDD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Hehe Nikas, fajny z ciebie ziom! Zarąbisty komiks. Powinieneś go ocenzurować xD. to dzieło propy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 A skąd jesteś? Może któryś z bardziej znanych gmclanowiczów mieszka niedaleko Ciebie. Ale jeszcze nikogo z Bydgoszczy i okolic nie spotkałem na GMC :<Tak się składa że mieszkam niedaleko bydgoszczy (niecała godzina jazdy pociągiem w stronę piły :) ) Dokładniej to w Krostkowie, zapomniana przez świat zabita dechami dziura, ale mi tam jest tutaj dobrze, jest bar z bilardem więc przynajmniej jest gdzie ze znajomymi na piwo wyskoczyć :), jednak niestety poza tym żadnych rozrywek tutaj nie ma :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Hehe, ja mam 5 km do Bydgoszczy, a dokładnie widzę z okna :), tzn mieszkam po drugiej stronie Wisły (którą też widze z okna :) ) EDIT: Jak to nikt nie zdejmie, mój kumpel zrobił konto łączące, a ja wam je polecam ^^, to już chyba dużo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Właściciel konta jest dziwny. Najpierw upomina za jakąś pierdółkę w komentarzach, a teraz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Hehe, zbanowaliście, to macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Drobiu sie wkurzyl:) to on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Heh a ja juz mieszkam na takim zadupiu, ze nikt z gmc mnie nie odnajdzie :D. W sumie to tez z godzinke moze wiecej do Bydgoszczy mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Faktycznie, Złotów to fajne zadupie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Heh ta :) i nikogo z gmc w pobliżu... ah czuje sie radosnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi