Hobik Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Robię gre 3D mam już zrobione trohe świata i obiektów teraz chciałby6m zrobić żeby moja postac (jest to fps patrzy się z oczu bohatera) poruszała się i rozglądała na boki za pomocą myszki a nie strzałemk! i do tego żeby był celownik jak w normalnych grach tego typu. A i jeszcze taka mała prośba gdzie znajde jakieś fajne tekstury 128 na 128 głównie chodzi mi o tekstórki budynków szyby, okna i drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dużo przykładów znajdziesz tutaj: >>> Celownik będzie chyba w first person shooter example. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 http://astronomy.swin.edu.au/~pbourke/texture/ Wybieraj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Niezła baza texturek ;) , napewno skorzystam (oczywiście gdy będe robił gre w 3d :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi