Ryba24 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witajcie potrzebuję kilku twarzy do gry to znaczy chcę aby przy tekście była twarz osoby mówiącej ma to być 50x 50 twarz ma być jakaś przyzwoita ludzka i najlepiej z unionistyczną czapką z wojny secesyjnej. A i jeszcze jak mozna jakies coś w stylu kartki, pergaminu takie coś na wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wiesz, takiej roboty za darmo ci nikt nie odwali. Jakbyś jeszcze zapewnił credits... ale to i tak nic pewnego, że ta gra pojawi się na GMC, więc po co się męczyć? A co do pergaminów, to takie coś znalazłem (od razu mówię, to nie moje dzieło!): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Credits oczywiście a i dzięki za pergaminy może się przydadzą te twarze to mniemają być jak zdjęcie moga być gorszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Czlowieku, jak nie chce ci sie robic grafiki to nie pisz ze "nikt ci tego nie zrobi za darmo". Moze ktos ma wolna chwile i chcialby sobie pocwiczyc? To forum traci sens jesli kazdy pisze ze nie zrobi bo nie wiadomo czy gra wyjdzie. Ja niestety nie dam rady ci tego wykonac bo nie jestem dobry w pixel arcie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie wiem czy o coś takiego chodziło, ale proszę bardzo: Jeżeli pasuje to mogę zrobić jeszcze kilka twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi