Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Co myślicie o tym? O co tu chodzi. Pojawiają mi się te błędy od kiedy zaczęła znikać lista na Konnekt. Zainstalowałem GG i pojawiają mi się takie dziwne wiadomości. Teraz mam AQQ. Komunikator fajny, bo działa pomimo tych errorów. Ale mnie wkurza ciągłe klikanie na OK przy starcie aplikacji. Jak to naprawić? Kiedyś coś takiego miałem i jakoś sobie z tym dałem radę, ale już nie pamiętam co trzeba było robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Przeinstaluj AQQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To nic nie da. Brakuje czegoś w systemie. Albo coś się kłóci ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Spróbuj znaleźć tą iertutil.dll na dysku i podmienić ją biblioteką z internetu. (Np. stąd: http://www.dll-files.com/dllindex/iertutil.zip?0VFdTAWEeO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Może ściągnij tego dll'a i zastąp starego? Edit: tego u góry nie było Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Podmieniłem wszystkie te pliki i dalej to samo. O co tu biega!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Może podmieniłeś na wersje starsza lub taka sama.Spróbuj znaleźć nowsza wersje tego dlla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi