Cekol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tytuł: Grzyb shooter Gatunek: kurka wodna style Opis: Strzelamy do głów "Grzyba" (Pewna niemiła osoba) na punkty , w określonym czasie. W grze mamy do dyspozycji 3 bronie: Pistolet , smg , i strzelbę. Na początku gry mamy sam pistolet. aby odblokować pozostałe bronie, należy zestrzelic do nich magazynki poruszające się po planszy , oraz przeładować na spacje. Wybieramy bronie klawiszami 1 - 2 - 3 W grze można robić kombosy zestrzeliwając kilka głów na raz. Gra w swojej prostocie jest nawet grywalna , ponieważ ma dobrą oprawę muzyczną i dźwiękową :D Download: https://gmclan.org/up808_4_ubergame.html Rozmiar pliku: 6 MB Autorzy: Programowanie: Ja + RobaQ Fabuła: RobaQ (bardziej pomysł niż fabuła) Grafika: RobaQ Muzyka i Dzwięki: Behemot + dzwięi z Liero i Quaka 3. Screen: Zapraszam do grania! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 1.to ma 2.9 MB nie 6Mb 2.daj exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 yyy. czemu dałeś link do swojego uploadera? Może byś tak dał link do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zawsze coś muszę zwalic... Gotowe! Można ściągac grac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Na początku gry mamy sam pistolet. aby odblokować pozostałe bronie, należy zestrzeli do nich magazynki poruszające się po planszy , oraz przeładowana spację. Jezus, jesteś Turkiem, który wkleił to zdanie z google translate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jezus, jesteś Turkiem, który wkleił to zdanie z google translate? Nie xD Jako tako nie działa mi -ć- i nie raz wychodzą mi dziwadła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Po nazwie myślałem, że to jakiś kolejny shit a tu proszę całkiem przyjemna gierka tylko szkoda, że nie ma podkładu muzycznego. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jak to nie ma , behemoth chyba leci :D Takie sobie głowy się zacinają na rogach ekranu, i nic zaskakującego. Heh 666 amunicji do pistoletu :D 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Całkiem przyjemna ale nie na dłuższą metę. Pograłem ok. 10 minut i wyłączyłem,stać cię na więcej cekol a robisz takie gry 4/5 za humor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc to ta gra była robiona przez 2 dni jak kumpel wbił do mnie na nockę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Gra cienka, ale mi się podoba. No, grafika taka sobie, fabuła, czy tam to coś, też takie nawet dosyć :P A masz to 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi