set18 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 tak jak w temacie 4 domki i 2 wieżowce top-down domki 500x317 wieżowce 568x460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Spróbuje coś zrobić, ale nie wiem jak mi wyjdzie. Więc zbytnio się nie nastawiaj. :D A poza tym to, że chcesz top-down budynków oznacza, że właściwie potrzebujesz tylko dachów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A poza tym to, że chcesz top-down budynków oznacza, że właściwie potrzebujesz tylko dachów? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zobaczę co da się zrobić. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przepraszam za dwa posty pod rząd, ale rozmówca się nie odzywa w temacie a później nie mam czasu. Masz tu screen (dachów) wieżowców. Mam nadzieję, że się podobają. :thumbsup: screen.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 o takie mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Już zostały wysłane. Reszty spodziewaj się wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sorry za drugiego posta ale rozmówca się nie odzywa Kiedy będą domki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Już zostały wysłane, nie jestem pewien co do 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pasują dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie macie komunikatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie macie komunikatorów? Owszem mamy, ale jakoś tutaj częściej zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 To używaj PW, to też komunikator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Czasem używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi