Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam. Mam mały problem, mianowicie, kiedy próbuje ściągnąć cokolwiek, w większości przypadkach po kliknięciu download czy coś żeby pobrać plik poprostu pokazuje mi że nie ma takiej strony, dzieje się tak na dużej ilości stron i to mnie zaniepokoiło, poprostu, po kliknięciu download pisze że nie ma strony jak bym wpisał ajidsahdbf.pl i to nie na jednej stronie tylko na większości...pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 powiedz jakiej używasz przeglądarki internetowej, może Ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 powiedz jakiej używasz przeglądarki internetowej, może Ci pomogę. Internet Explorer 7.0, ale zawsze używam tej przeglądarki, wszystko było ok tylko ostatnio coś zaczęło się psuć i w większości stron pisze że nie może odnaleźć strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Na próbę zainstaluj inną przeglądarkę i sprawdź czy chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Na próbę zainstaluj inną przeglądarkę i sprawdź czy chodzi. Ściągnąłem mozille firefox i po kliknięciu download nic się nie dzieje a po kliknięciu prawym na download i kliknięciu zapisz element docelowy jako to pisze że ściąga ale nic nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zrób format, albo sprawdź ustawienia firewalla, może blokuje wszystko. Potem zrób format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zrób format, albo sprawdź ustawienia firewalla, może blokuje wszystko. Potem zrób format. A czy możliwe jest, że tak się dzieje z braku antywirusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak jest to możliwe (moim zdaniem) bo raz miałem podobny problem no i przeskanowałem avastem i było BARDZO dużo wirusów i do kwarantanny i było później ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Tak jest to możliwe (moim zdaniem) bo raz miałem podobny problem no i przeskanowałem avastem i było BARDZO dużo wirusów i do kwarantanny i było później ok. Problem polega na tym że ja tego antywira CHCĘ ściągnąć ale się nie da oO bo jest brak strony, nawet z oficjalnej strony noda oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 spróbuj czasowo wyłączyć firewalla może to coś pomoże a jak nie pomoże to powiedz :) postaram się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Spróbuj jakimś akceleratorem pobierania wklejając mu bezpośredni link do pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja nie mogę wysyłać tematów (w większosci), bo mam Windowsa 2k3, a jakiego ty masz Windowsa, może tu leży problemik ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja nie mogę wysyłać tematów (w większosci), bo mam Windowsa 2k3, a jakiego ty masz Windowsa, może tu leży problemik ;p Fervi XP Po wyłączeniu firewalla dalej nie chce działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Masz chyba ten sam wirus co mój kolega i ojciec, zabezpiecza on się przez blokowanie dostępu do stron z jakimikolwiek plikami do ściągnięcia (nie wszystkimi). Mks Vir, czy jakoś tak jest antywirusem online, przeszukaj kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi