Nx Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam :) Mam do was pytanie czym wam się kojarzą te nazwy domeny: tutorialweb.eu games-graphics.net TO NIE JEST REKLAMA Jest to dla mnie ważne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bezsensu O_O Z kursem HTML i stroną grafików? O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No mi z pasztetem i gumofilcami, ale to moje odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Przykład żałosnego sposobu na reklame swojej strony :D Mam do was pytanie czym wam się kojarzą te nazwy domeny: tutorialweb.eu games-graphics.net TO NIE JEST REKLAMA Copyright © 2008 TutorialWeb.eu. Design by Nakyls. polewka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie rozumiem o co ci chodzi ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Od tego masz temat: "Nasze strony", a nie zeby zasmiecac i tak zawalone smietnisko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ehh no może tak ale mi chodzi z czym się to kojarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dobra, widze ze ciezko bedzie. a wiec ja zadam CI pytanie: jak Ty uwazasz, co oznaczaja nazwy tych domen, z czym Ci sie kojarza? Od samego siebie uzyskasz odpowiedz. A temat zamykam bo sie zrobi totlane spamowisko, chocby wspomniane: "No mi z pasztetem i gumofilcami, ale to moje odczucia." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi