zymek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Złap kulki! Gatunek: zręcznościówka Opis: Masz zadanie złapać wszystkie kulki. Download: http://odsiebie.com/pokaz/1230517---1447.html Rozmiar pliku: 4,91 MB Autorzy: Programowanie: bugaj (z przykładu Gnyska - "Punkty - zbierz je wszystkie!") Fabuła: bugaj Grafika: bugaj Muzyka: Mesajah Screeny: http://img399.imageshack.us/img399/7427/screen1mq3.jpg W grze którą wam podałem jest tylko jeden poziom, reszta leveli dam wam na zakończenie gry w gotowe programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 edit @2,3,4xDown co wam się wszystkim nie podoba, super gierca :jezor: e2 co się stało z moim postem : 0 !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No nieźle! Lecz: -Kiedy zebrałem wszystkie kulki to nic się nie stało!!! <_< -Denerwuje mnie to że kulki są Bardzo szybkie! <_< W sumie fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Syf, kał i malaria. Grafika słaba, grywalność też niezbyt. Włączając topic, myślałem: -O! Kolejna wersja Catch the Clowna! Wiele się nie myliłem... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie wiem czym się tak niektórzy podniecają. Jedyne co mi się podobało to muzyka, nawet niezły kawałek. Ale muzyki nie oceniam bo nie twoja. W dodatku wykorzystałeś przykład do czegoś tak banalnie prostego jak zbieranie punktów. W dodatku error bo zebraniu pierwszej kulki(?) w 2 poziomie. Tło nie pasuje. Bieda. Nie pomylę się jak wystawię ci teraz 1. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Przy ładowaniu gry jest zdjęcie jakiegoś beznadziejnego kota <_< Menu? 2 obiekty? Się wysiliłeś pewnie godzinami nad efektami menu spędzałeś. Co to jest demko? 5 minut roboty? Chłopie daruj sobie takie gierki i nie zaśmiecaj forum masz wymarzone 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi