RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tytuł: Zombie attack! Gatunek: strzelanka Opis: W grze strzelamy do zombi i zdobywamy punkty. Musimy zabić jak największą ich ilość. Są 3 tryby gry: boskie starcie, wolna gra, kampania. Uważaj, gdyż zombich jest coraz więcej. Zabijasz jednego, pojawią się dwa następne :) Download: https://gmclan.org/up4369_4_zombie_atak_.html Rozmiar pliku: 1534 KB Autorzy: Programowanie: RD6 Fabuła: RD6 Grafika: RD6 Muzyka: brak, dźwięks z gma Screeny: screen 1 screen 2 jest to moja pierwszysta gra. nie bądźcie zbyt surowi :rolleyes: enjoy! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Niezła gierka... Te 3 tryby gry praktycznie niczym się nie różnią, w wolnej grze jest normalnie, w boskim starciu jest ich masakrycznie dużo a w kampanii jak ich liczba dojdzie do 0 nic się nie dzieje. Grafika...nie lubię paintowej krwi ze sprayem :P, gra wieje nudą po 2 minutach ale wliczając że to twoja 1 gra dam ci trójeczkę ..enjoy. EDIT: A i dodam że podczas gry po kliknieciu ESC wychodzi do menu ale nie ma śladu kursora i trzeba wyłączać menedżerem zadań :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 niedługo wyjdzie wersja 1.1, poprawię w kampanii ten licznik :thumbsup: i będzie można wygrać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 niedługo wyjdzie wersja 1.1, poprawię w kampanii ten licznik :thumbsup: i będzie można wygrać xD I popraw wyjście do menu bo po wciśnięciu ESC ani śladu kursora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 poprawione! link jest w 1 poście! Tajemne kody (xD): wciskać należy W,Q,E,S ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 gra jak na pierwszą grę nawet dobra, chociaż możnaby ją było zrobić lepiej :) zagrałem, wygrałem w kampanii i w wolnej grze (pierwsze 1000pkt, drugie 720), ale heh boskiego starcia wygrać się nie da. Nie widziałem pierwszej wersji, więc nie wiem jaki błędy były. się zdziwiłem kiedy użyłem "kodów" :] (mam nadzieję że efekt zamierzony xd) ocena 3/5 Błędy: przy boskiej grze baardzio ścina :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja nie chciałem by w boskie starcie dało się wygrać! :jezor: A kody są specjalnie! <_< No może trochę mi się zrobiło za dużo tych zombiaków! :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No już lepiej :thumbsup: Teraz czekam aż na boskim starciu mi zombich przybędzie :D Pokaże efekt przy 10 000 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to se poczekamy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Gra dość fajna. Jak na twoją pierwszą, to całkiem, całkiem. Tylko MENU jest do d**y. Popraw. Nie licząc menu, gra ciekawie się prezentuje. Czekam na pełną wersję. Mam nadzieję, że będzie w niej tryb multiplayer ;) Wiesz, jakieś 2 ekrany i kto zabije więcej zombie... nie wiem, ty wymyśl. 3/5 Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dobra poprawie! Lecz nie wiem co jest nie tak z meni! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dobra poprawie! Lecz nie wiem co jest nie tak z meni! <_< wytłumaczyć? 1. gdy przechodzisz z rooma do innego rooma na ekranie wyświetlają się różne artefakty 2. wygląda trochę ... wieśniacko :jezor: 3. popraw @Ch3mical może przez internet ;), bo 2 ekrany = 2 myszki xD @RD6 jak przez internet, to mogę pomóc xD @Grabarz i co? pewnie się zcięło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 może przez internet ;), Opłaca się do takiej gierki? i co? pewnie się zcięło xD Przy 10 000 fps spadł do 8, i zabijałem 60 zombie na strzał...ale niestety nie dam screena bo po co? Sami możecie takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Taaa...! lecz zadługo by czekać! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jak na pierwszą grę to rzeczywiście jest spoko. Tylko trochę mnie palec boli od tego strzelania. Masz 2/5 ponieważ po przejściu kampanii gra się zacina i nie da się jej wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 po przejściu kampanii gra się zacina i nie da się jej wyłączyć. Wut? Po przejściu kampanii wyświetla się informacja że wygrałeś i wraca do menu. Przynajmniej ja tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi