Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @Grabarz: Norbert Iga Edward Joahim Edwin Stanisław Teodor Edyta Świętosława Świerad Mieczysław Inga Ewelina Szymon Zygmund Norman Ygfryd Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Grabarz jestes glupi jak shakaron sry shakaron jest fajny :D Czas zrobic atmosfere : Skasowany obrazek kupki gnysek PS PSYCHIX SMACZNEGO! Ban na jeden dzień, warn +1. Level Up! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 n oto mikednakimy tdemat, ak cos pizdze w rtekaweikc kc h ktored nz mnied za uze. tylko na co? Dbora na pisze bez ekawiczek bo dostane warna. No to zmieniamy temat, jak coś pisze (pizdze) w rękawiczkach które sa na mnie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No to sobie Pablo zasłużył, miałem podobnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ...Nadziejka to fajne imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A co myślicie o Marrzolena, z rz nie ż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Na bierzmowanie miałem mieć Bazylizeusz, ale jako, iż przed spotkaniem była domówka, nie mogłem wymówić i został Serafin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ojciec chce zmienić nazwisko na Liss, bo na razie strasznie go wkurza teraźniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ale wtedy nie będziesz PoxiPol tylko PoxiLiss :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Będzie wtedy PoxiLina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Czy ja wygladam na tak glupiego aby wrzucac swoje nazwisko do nicka. *usmiech a co* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Czy ja wygladam na tak glupiego aby wrzucac swoje nazwisko do nicka. *usmiech a co* Niewiemy jak wyglądasz, naprowadź nas, czasem to ilość piepszyków mówi czy jesteś głupi, sprawdź czy nie masz 666 piepszyków, bo jak nie, to nie jesteś głupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jak bedzie miał 666 pieprzyków to będzie PoxiPieprzyk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Piepszyki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mam skopiowac co powiedzial ZeroXbot? XBox: Bass zaraz cos powie na temat. LOL 2 osoby mnie wyprezdily @Bassik-Brawo, ale jeszzce 600 ci zabraklo LUDZIE POWIEDZCIE COS SMIESZNEGO BO UMRE PODCZAS TYCH 15 MINUT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Bass zaraz cos powie na temat. STRZAŁ W 10, trafiłeś bo napisał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ok to mnie leciutko rozsmieszylo. I bassiu poprawil posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ok to mnie leciutko rozsmieszylo. Mnie też tak bardzo leciutko buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 NEXT! (Mam nadzieje ze moge pospamowac tutaj) Masz lepsze accuracy niz Cyclone OO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 @Grabarz Norbert Iga Edward Joahim Edwin Stanisław Teodor Edyta Świętosława Anna Natalia Innocenty Tymon Remidiusz Olbracht Cecylia Henryk Ędward Świerad Mieczysław Inga Ewelina Szymon Zygmund Norman Ygfryd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 NEXT! (Mam nadzieje ze moge pospamowac tutaj) Masz lepsze accuracy niz Cyclone OO! Wow, dzięki że mi przypomniałeś bo mam kolejne konto :D, zaraz je wrzuce... EDIT: Mam już 3 konta, w 1 zostalem hacked w drugim zapomnailem hasla ale juz jest ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie mow tak, swoja glupota niezle rozmiesza ten debil. *usmiech* dziwi mnie to play count 75 a nagrod masz 30. OSU nie liczy dwa razy tej samej piosenki, chowasz jakies D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A ja mam zjedzony obiad. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ZeroXbot: Tymon Youtube Tuba Eryk Żaneta Natan Iza Ela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 NIE M** M* T* O J******, jestem g*****. Nie wstawicie mi warna za wulgaryzmy? Pan sweet brokacik (nie pytaj sie skad to wiem) Alfred Natan Izabela Tadeusz Yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Bassmaster: Nie chec mi się już tego pisać imionami więc powiem wprost: Wiem, że nie jestem śmieszny, bo to co napisałem nie miało być ani trochę śmieszne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie mow tak, swoja glupota niezle rozmiesza ten debil. *usmiech* dziwi mnie to play count 75 a nagrod masz 30. OSU nie liczy dwa razy tej samej piosenki, chowasz jakies D? Ale jak włączysz piosenkę i wciśniesz retry bądź wyjdziesz z niej i włączysz jeszcze raz liczy 2, wogóle sam sobie sprawdź...chociaż teraz jest serv przeciążony i nie mogę sprawdzić :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Smacznego Dziabku drogi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Smacznego Dziabku drogi:) Ale ona już zjadła oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A to ciekawe patrzcie na to: SATOR AREPO OPERA TENET ROTAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi