Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Aby nie było ze offtopuje OFFTOP!!!! Aby nie było ze spamuje SPAM!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A wyżej pani kontekstowa pokazuje swoje wdzięki :) I nie wciskaj kitu, ty to logo robiłeś wojzax xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Przebiliście poziom przeciętnego forum naszej-klasy. Jestem z was dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Grabarz odemnie zgapia, a miałem copyright. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gdzie, w którym miejscu!?!? EDIT: To nie uczciwe, dopisałeś copyright bo ja tego nie mam :[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mószem wam cosi powiedzieci, ja mieci piontkem z jenzyka polskiego...© Błędy wstawione specjalnie© © © © end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mószem wam cosi powiedzieci, ja mieci piontkem z jenzyka polskiego... poza tym lubię hłopcuw Wait, what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No co? Lubi chłopców, czy to jakieś zboczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wait, what? COPYRIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!! Naruszasz prawa autorskie... I mnie obraziłeś :D, już to się zdarzyło ok 10 raz dzisiaj i nie tylko na gmc... .:*_*:. O nie! Nie dałem copyright na end, teraz każdy w swoich kodach będzie pisał end tylko dlatego że nie dałem copyright :{] Mały konkurs: Ile stron zostanie utworzonych w tym temacie, aby został on zamknięty? Moja odpowiedź: Tyle zostanie tworzonych, ile PsichiX będzie siedział na GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dobrze napisał "lubię", to tylko prowokacja misiu;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zaraz, czemu przeganiacie mnie o setne sekundy w kliknięciu Dodaj odpowiedź? Japan kłamie :[ i wogóle napisałeś lubię! A ja bym napisał lubiem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dlatego wiedziałem, że nas prowokujesz. Grabarz teraz pewnie napiszesz, że niby Was, kochani moi, oszukać próbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dlatego wiedziałem, że nas prowokujesz. Dlatego wiem, że oszukujesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pogubiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Tak to jest jak oszust oszukuje oszukanego oszusta, który podle oszukuje oszukując przy tym i siebie, przez co tamten jest oszukany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ktoś rozumie heteroseksualistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nikt nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli że to nienormalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli że to nienormalne? No tak niezbyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli że tego nie popierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli że tego nie popierasz? No to tak niezbyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A wiesz co to heteroseksualista Oo? Aby ułatwić dam podpowiedz Ja nim jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A wiesz co to heteroseksualista Oo? To samo co @up@up joke EDIT: Już wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 HAHAHAHAHAHAHA!!! Jeszcze 76 postow !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 HAHAHAHAHAHAHA!!! !!!AHAHAHAHAHAHAH !einm jazrukw ein loPixoP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 wielkaliterajestem od ciebie o rok starszykropka Ale to mnie rozśmieszyło, do tego tez dopis joke. Żeś go uraził... *zawidnial usmiech na twarzy PoxiPola* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 capslockogozkreskalnieodsteptoodstepmnieodstepwkurzaszkropka streszczenie:mała pomoc: capslock og"o z kreska"lnie odstep to odstep mnie odstep wkurzasz kropka EDIT: Kogo uraziłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @Grabarz: Norbert Iga Edward Joahim Edwin Stanisław Teodor Edyta Świętosława Świerad Mieczysław Inga Ewelina Szymon Zygmund Norman Ygfryd Odkryj głębię tego przesłania to mnie zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Potrzebuje imienia dla córki, tak mam 14 lat. A nadzieja jest troszkę dziwne. ODSTĘP RAGE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi