Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Meksykańskie gejsze, bo Pablo zapomniał wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A ja tu wam przypomne pewnego usera który był lepszy od Greli-Makreli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A ja tu wam przypomne pewnego usera który był lepszy od Greli-Makreli Dla niego banik sie szykuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dla niego banik sie szykuje :] "Ostatnio widziany: 16.08.2007 - 7:27" Lolol nie widzisz, że się nawrócił i nie wróci? Może i kiedyś wróci, ale to nie mój wybór :| ED: Przepraszam może nasz jescze obserwuje ze strefy ukrytej :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Prze_As to jedyny z poczuciem humoru na tym antyjazzy forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 "Ostatnio widziany: 16.08.2007 - 7:27" Oops, nie zauważyłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Yo! YO! Grabarz powiem Ci tak: jesteś antyjazzy! A admin tego forum dobrze o tym wie, bo jest wszystkowiedzący! Sajonara! Jeśli to było śmieszne (w moim wykonaniu) to prosze się śmiać. <brak emotikonki> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Yo! YO! Grabarz powiem Ci tak: jesteś antyjazzy! A admin tego forum dobrze o tym wie, bo jest wszystkowiedzący! Sajonara! Jeśli to było śmieszne (w moim wykonaniu) to prosze się śmiać. <brak emotikonki> ................................................................................ ................................................................czemu ja dalej się nie śmieję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ja się kazałem śmiać? Pozatym co mnie to obchodzi, że ty się nie śmiejesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ja się kazałem śmiać? Pozatym co mnie to obchodzi, że ty się nie śmiejesz... A teraz zacząłem się śmiać......lol :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wracając do tematu, tak potrafię przewinąć kotu pierduszke, ale potem trzeba ctrl+alt=EXTERMINATE nacisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wracając do tematu, tak potrafię przewinąć kotu pierduszke, ale potem trzeba ctrl+alt=EXTERMINATE nacisnąć. Tragiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Lol, to kiedy się podetniesz? Skoro używasz EMO(tek). aby nie było offtopu powiem że: Poszedłem do dziewczyny WALIŁEM CALA NOC! I nikt nie otworzył *Po chwili nie było widać podbródka PoxiPola* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Lol, to kiedy się podetniesz? Skoro używasz EMO(tek). To niech sie wsztscy podetną MOJE EMOTKI NIE SĄ EMO! :D aby nie było offtopu powiem że: Poszedłem do dziewczyny WALIŁEM CALA NOC! I nikt nie otworzył *Po chwili nie było widać podbródka PoxiPola* Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Powiem więcej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czy ja się kazałem śmiać? Pozatym co mnie to obchodzi, że ty się nie śmiejesz... nie płacz, on jest durny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dziab, nie lepiej jest powiedzieć "niedorozwinięty"? Mogłaś urazić Grabarza. A obchodzi mnie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie płacz, on jest durny. A ty nie lepsza...zmieńcie temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jezu, ludzie, napisalem przeciez - zobacze jakies klotnie czy obrazanie innych to: (temat zamkne - ale to odpada :D) wlepie po warnie a w razie koniecznosci zablokuje konto :) tak wiec uspokojta sie chopy! (i dzierlatki ofc) PS. to moze pogadamy o plackach Dziab? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @Poxi, przepraszam. Psze pana PsichiXa, przepraszam. :< A Grabarz nie wykazał się dojrzałością i zareagował tym samym, zamiast mnie zignorować i nie zniżać do mego poziomu. :< I tak go kocham. ________________________ @up: aaaa, placki, placki, plackiiii!^-^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zależy które placki masz na myśli, stary wygo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie rozumiem. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 khm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @up: aaaa, placki, placki, plackiiii!^-^ A proszę bardzo, jedz dowoli, wujek Ranmuś dba o wszystkich: Ja tam w plackach nie gustuję. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 właśnie zrozumiałam. A poza tym nie lubię placków. Moje to placky. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie placki? Spoko, mam i placky, proszę: Jeszcze cieplutkie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie placki? Spoko, mam i placky, proszę: Jeszcze cieplutkie. :) Nie polecam wegetarianom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie polecam wegetarianom. Wegetarianie to miękkie parówy. Prawdziwi mężczyźni, jak ja lub pan PsichiX, żyjemy dzięki tuleniu się i gazom jednorożców. Umieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Psze pana PsichiXa, przepraszam. :< Błagam, tylko nie "pana PsichiXa" bo sie stary czuje xD no i nie przepraszajcie, bo nic wielkiego nie zrobiliscie, tylko pilnujcie sie aby duzo nie nabroic tu. Nie placki? Spoko, mam i placky, proszę: Jeszcze cieplutkie. :) Dzieki Ranma, wlasnie jadlem kanapki z mieskiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Aby nie było ze offtopuje OFFTOP!!!!© Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi