Dawka83 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przerobiłem przykład z tej strony... dodałem kilka nowych funkcji, całkowita lista zmian już po uruchomieniu przykładu.... https://gmclan.org/up4385_4_czolg2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 1. Jeśli wprowadzasz zmiany w przykładzie to napisz jakie bo "i inne..." chyba nie jest zbytnio wystarczające? 2. Kompletnie nie mogę zrozumieć czegoś takiego, że narobisz błędów ortograficznych po czym na końcu umieścisz "Przepraszam za orto ale pisałem na szybikiego..." i sprawa załatwiona? Jak masz robić coś na szybkiego to lepiej nie rób. 3. Zauważ, że cały przykład był na kodzie... dorzuciłeś parę klocków :mellow: 2/5 bo jakby nie patrzeć, to 90% przykładu jest dalej Pietera -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Słabo. Ściągając to, spodziewałem się czegoś lepszego. A tu co? Kicha. Syf kał i malaria. Popraw. Większość zrobiona na klockach, a tego najbardziej nie lubię. Na razie nie oceniam. Pozdro! :) E: I dlaczego celownik ma mniejszy większy depth od ładowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jedyna istotna zmiana w tym przykładzie to poruszanie lufą za pomocą myszki. chociaż takie coś to kilka minut roboty :sleep1: przykład nie warty ściągania, głównie ze względu na to, że prawie nic nie zostało dodane... ogólnie słabe. za chwilę skombinuję przykład, w którym będzie jeszcze multi-player, super efekty specjalne i wiele wiele innych, a creditsy nie będą wymagane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi