Deusald (Adamentium) Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Poszukuje grafiki ludzika widzianego z góry. Ma mieć rozmiary 32x32. Włosy brązowe na jeża i koszula purpurowa. Musi to być animacja jak chodzi (porusza rękami i nogami). Wystarczy do przodu. I żeby była też animacja jak coś pcha. Wszystko w kierunku przód. Tak jak na obrazku tylko według opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nikt ci nie zrobi takiej grafiki za "darmo". Daj w nagrodzie credits, to pomyślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 już się do tego palę, to będzie przyjemna współpraca <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zrób coś sam, ukończ to, i jeśli będzie grywalne z kiepska grafika to prawdopodobnie wtedy będzie ktoś chętny. Jak na razie nie masz szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tak, klej ma rację. Jak wrzuciłem na GMClan zapowiedź Syberian Assalut, to od razu zgłosiło się kilku ludzi na posadę grafika :) Jeśli gra będzie fajna, to od razu kogoś znajdziesz. Ludzie niezbyt palą się do robienia grafik do gry, która może w ogóle nie powstać. PS. Polecam Wojzaxa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dobra już nie potrzebuje sam przerobiłem co miałem. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Chemical - Bardzo ciebie proszę, nigdy nie polecaj grafików! Ja teraz mam z tym problem "bo ***** mi ciebie polecił" i mam syf na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Poxi: Dobrze, jeśli nie chcesz, już w żadnym topicu nie polecę cię (i innych też :P) :) Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus33 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 @Poxi: Dobrze, jeśli nie chcesz, już w żadnym topicu nie polecę cię (i innych też :P ) :) Enjoy! O co w tym temacie wogóle chodzi? Moze kto mi pomoze przy mojej grze the fight 1 , animacje juz zrobione :thumbsup: . A poco Ch3mical napisał na końcu tematu Enjoy! ????? Powie mi ktoś??!! Totalny offtop = warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 O co w tym temacie wogóle chodzi? Moze kto mi pomoze przy mojej grze the fight 1 , animacje juz zrobione :thumbsup: . A poco Ch3mical napisał na końcu tematu Enjoy! ????? Powie mi ktoś??!! Koleś, piszesz żeby ci pomóc w bijatyce, w temacie, który założył ktoś inny aby pozyskać animację Indjana Dżonsa. W dodatku zadajesz głupie pytania. To ja też ci takie zadam: -Ej, dlaczego Nerus33 napisał fight 1? Powie mi ktoś!???!!! Help! Nie wiem co to fight 1. Pomocy! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi