Wezyr Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jak zmienić kolor czcionki w php i aby był nią napisany ten tekst: "Views"$fp "Views" jest tu zwykłym tekstem; $fp jest zmienna przechowującą liczbę/y; Coś jak w GM: "Views"+string($fp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 echo "<span style=\"color:red\">Views: " . $fp; Czcionkę kolorujesz CSSem, ew. HTMLem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dobra działa tylko wyświetla się tak: Views: Resource id #1 da się to zmienić, aby było: Views: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wartością $fp nie jest liczba. Co do niej przypisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 To miał być licznik odwiedzin na stronie. Z pliku data.txt odczytywałem ilość, dodawałem do niej 1 i zapisywałem. Następnie wczytywałem i miałem ją wyświetlać ale coś zkaszaniłem :[ Jak mogę zrobić licznik odwiedzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 daj kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 $ile = fread($fp,filesize($fp)); echo "<span style=\"color:red\">Views: " . $ile; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi