Bassmaster Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mam pytanie jeżeli ściągne sobie na komputerze jakąś grę do Xboxa i nagram ją na płytę to czy ona pójdzie na xboxie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 LOL XBox=/=Komputer Playstation nigdy nie miales? Wszedzie, kazdy producent konsol ustawi zabezpieczenie przeciwko piractwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ale i to da się obejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 piractwo 13 punkt,czy któryś wczoraj za to dostałem warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 piractwo 13 punkt,czy któryś wczoraj za to dostałem warna On nie dawał linków, on tylko pyta. Ale i tak mu się należy. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 drobiu dostal za proponowanie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A gdzie moge tanio kupić oryginalne gry na x-box i co polecacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Oryginalne gry na x360 możesz nawet kupić w Empiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja polecam gta 4, far cry 2 i gears of war obie czesci a w halo 3 nie gralem i nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A gdzie moge tanio kupić oryginalne gry na x-box i co polecacie?? Jako, iż jestem znawcą X'a (:P) polecam: Girsy 1&2, Left 4 Dead (shooter roku!), GTA, Guitar Hero, Skate (początek końca serii sygnowanej nazwiskiem Tony'ego Hawka) i Orange Boxa. Jest jeszcze wiele innych niezłych tytułów - jak masz jakieś pytania wal na PW, z racji, że ostatnio wróciłem na GMClan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 LOL XBox=/=Komputer Playstation nigdy nie miales? Wszedzie, kazdy producent konsol ustawi zabezpieczenie przeciwko piractwu. Zamknij się. Ja polecam: - Gears of War - Rock Band - Rock Band 2 - Guitar Hero 3 - Guitar Hero Aerosmith - Guitar Hero World Tour @up: A czemu na twej liście nie ma RB tylko GH? O perkusji, micu i basie zapominasz ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dlatego, że nie grałem jeszcze w Rock Banda, więc nie mogę go z czystym sumieniem polecić (ale podobno jest jeszcze lepszy niż GH). Zresztą World Tour ma wszystkie instrumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja polecam saints row 2,bardzo dobra gra ze świetną grafiką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja polecam Left 4 Dead. Mike Patton podkładał głosy zombiakom ;) No i Bionic Commando, Mike Patton podkładał głos bohaterowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ale on się pytał o jakieś tanie tytuły a nie hity (niektóre) za 249zł. Zrozumcie. Ja mam XKlocka i gram na nim w FIFA 06 RTTWC, tomb raide legend king konga pgs 3 a innych nie kupuję bo nie chcę. Co do przerobienia konsoli jest taka możliwość, poszukaj na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Podobno w sklepie u Borka mozna gry na XBoxa wkupywać :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ok dzięki mam jeszcze pytanie, jak wgrywać filmy z dvd na xboxa oraz czy istnieje przeglądarka internetowa do Xboxa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Filmów się nie da wgrywać, co najwyżej oglądać (czy też wypożyczać jak mieszkasz w US/UK), a przeglądarki na razie nie ma. @PhoenixPL: 249z zł? Widać dawno w sklepach nie byłeś. Nawet MS ma teraz sugerowaną cenę 199, a na Allegro można kupić gry Region-Free, tydzień/dwa po premierze za 150. Co do przerabiania, to warto dodać, że po takiej czynności tracimy dostęp do Live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Dobra mam jeszcze pytanie jak zrobić coś takiego jak masz w sygnaturce do xboxa?? ;> I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Co do przerabiania, to warto dodać, że po takiej czynności tracimy dostęp do Live. Niby xboxiarz, a niedoinformowany. Banują cię za piraty, nie za samo przerobienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jaklub, banują jeśli wykryją że masz przerobioną konsole, nie ważne czy używasz piratów czy oryginałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Jaklub, banują jeśli wykryją że masz przerobioną konsole, nie ważne czy używasz piratów czy oryginałów A z moich źródeł (sprawdzonych - gazet) dobiegają inne głosy, ale niech wam będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 W której to normalnej szanującej się gazecie będą pisać o piractwie i jego sprawdzonych metodach ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Dlatego, że nie grałem jeszcze w Rock Banda, więc nie mogę go z czystym sumieniem polecić (ale podobno jest jeszcze lepszy niż GH). Zresztą World Tour ma wszystkie instrumenty. Co jest wielką głupotą bo to do GH nie pasuje. @Bartas: Bullshit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 W której to normalnej szanującej się gazecie będą pisać o piractwie i jego sprawdzonych metodach ? lol Tak na serio to w konsolowej polskiej prasie o przerabianiu piszą, o piraceniu już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Banują za samo przerobienie, czy jakąkolwiek zmianę w konsoli (nawet za dodanie zewnętrznych wiatraczków :/). A o przerabianiu to piszą tylko w Szarej Strefie w PSX Extreme, ale to raczej w kwestii homebrew. Co jest wielką głupotą bo to do GH nie pasuje. Czemu? Bo nazwa gry to Guitar Hero? Powinieneś wiedzieć, że podczas aktualnego kryzysu zmiana tytułu marki jest głupotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Co jest wielką głupotą bo to do GH nie pasuje. @Bartas: Bullshit. Niby czemu bullshit? Jeżeli masz przerobioną i oni to wykryją to masz bana i nie ważne czy nie grałeś na piratach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @upup: Prawda. Tak czy siak, wolę RB. @up: Prawda. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi