Bosu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam! wie ktoś skąd mogę pobrać muzykę z "finałowego tańca" ze Step up ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam! wie ktoś skąd mogę pobrać muzykę z "finałowego tańca" ze Step up ? Musisz mieć zgodę producenta filmu. To jest NIELEGALNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 To tak samo jakbyś zapytał: Witam, wiecie skąd można ściągnąć Far Cry 2? Najlepiej to przyłóż dyktafon do telewizora podczas oglądania i nagraj <_< Jedyny sposób (chociaż też nie wiem czy legalny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 z filma wyciąć,albo beer sharem Proponowanie piractwa. Warn ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Drogi panie drobiu. Radzę uważnie zapoznać się z regulaminem. Jeżeli nie wiesz gdzie on jest, to zapodam ci linka: Regulamin 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ok nie ważne znalazłem płytkę ze ścieżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Drogi panie drobiu. Radzę uważnie zapoznać się z regulaminem. Jeżeli nie wiesz gdzie on jest, to zapodam ci linka: Regulamin 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. a czy to ja potrzebowałem ten kawałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 @Up 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 To już nie łaska kupić soundtracka za kilkanaście złotych? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Musisz mieć zgodę producenta filmu. To jest NIELEGALNE. Dobry jesteś myśląc, że producent musi się zgodzić żeby ściągnąć z internetu muzykę z filmu. To, że ściąganie muzyki jest nielegalne to każdy wie, ale nawet jak Ci producent pozwoli to ściągając jego muzykę z netu to piractwo. Najlepiej zaopatrzyć się w płytkę ze ścieżką dźwiękową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi