Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam. Właśnie dostałem Samsunga D900i, który działa mi w sieci Play. Chciałbym zapytać, jak można go skonfigurować, żeby np. wchodziło do WAP-u i żeby można było ściągać gierki z gazetek (xD). Gdy włączam WAP, to po kilku sekundach wyskakuje informacja: Błąd: sieć niedostępna Wiem, że "Valhalla to nie oficjalna pomoc techniczna", ale szukałem na innych forach, na goglach i nic nie znalazłem. Proszę tych, co się znają na rzeczy o pomoc :) EDIT: Już znalazłem co trzeba. Sorry za niepotrzebny topic- można wyrzucić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nie wiem jak w samsungach, ale miałem ten sam problem z moim LG KU800. Opiszę jak go skonfigurować, a Ty sobie poszukaj podobnego menu. Menu->Rozrywka->Ustawienia->dodaj: Nazwa profilu: wap1 Tryb połączenia: TCP z proxy Adres IP: 10.10.25.5 Port Proxy: 8080 Punkt dostępu: WAP Edit: Już znalazłem co trzeba. Sorry za niepotrzebny topic- można wyrzucić biggrin.gif grau ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi