REC* Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A więc tak: jestem w trakcie tworzenia gry o tematyce mniej więcej star treka. I potrzebuję modleli: działek, myśliwców, statków itp. Jbc. to gg 3925709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jak by co ja nie mam gg więc nie skontaktuje się z tobą I pewnie nikt nie zrobi ci za darmo grafiki 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @UP: SPAM. Globi, czyzby to ten, ktorego mielismy sie nie spodziewac? lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Grafiki za darmo ci nikt nie zrobi. Ludzie bulą za porządne modele 3d setki, a nawet tysiące dolarów. Możesz jedynie ściągnąć (legalnie) kilka grafik gorszej jakości, ale i tak niezłych :D http://www.turbosquid.com/Search/3D-Models/Free Trzeba się tylko zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ta to prawda, że raczej nikt grafy 3d ci za darmo nie zrobi (chociaż ja mógłbym się tego podjąć jakbym nie był zajęty swoim projektem) zamiast tego mam dla ciebie wspaniałą radę - sam ją zrób :jezor: . Musisz koniecznie zaopatrzyć się w Autodesk 3ds Max Studio, obejrzeć parę tutoriali na youtube i jazda. Ja po około 2 tygodniach nauczyłem się większości jego podstawowych funkcji i tera tworzę zadowalającą mnie grafę. Tu masz screen pierwszego stworzonego przeze mnie modela : Z przodu: I z tyłu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi