gorefest Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam. W hl Blue shift doszło do momentu że zacząłem zataczać kółka na mapce i nie wiem co dokładnie mam robić. Muszę chyba znaleść jakiś włącznik zasilania. Zwracam się do was z pytaniami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ano tak przejść: Naciskamy ~ i wpisujemy noclip :P (A blue shift był pisany na silniku source?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Do skróty na pulpicie dopisujesz -dev -console i podczas gry ~ (tylda) i wpisujesz noclip. Niektóre kody z HL działają na BS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 bez czitow kolego... jak pamietam, a screeny mi sie nie moga zaladowac, przeczytalem naprawe kabla. to to jest chyba metalowa beka na podlodze to ja daj w przerwie tych kabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 (A blue shift był pisany na silniku source?) Tia, jeszcze czego... Na Goldsrc był napisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Daj bezpośrednie linki do obrazków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 W internecie nie ma solucji do Blue Shit. http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/475304/41809 http://www.dcfans.prv.pl/solucje/hlblue.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zapisz je jako jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jeden screen wczytuje się 7 minut!!!!! Załamka. Ale to chyba wina imagic.pl, bo pół mega nie ma prawa tak wolno iść! Zmień hosting obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bezposredni link jest lepszy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ok. Myslalem ze to wina mojego lacza ze tak dlugo sie wczytuje,ale przeszedlem blue shifta zanim przeczytalem wasze posty :) Moze zrobilem troche bug using bo tam gdzie byla ta jakby winda po drugiej stronie obrazka nr.3 na ktora sie nie da wskoczyc. Rzucilem pod siebie bombe na radio podkoczylem i zdetonowalem,efekt: wywalilo mnie do gory i stracilem polowe zycia. Hmm chyba sprobuje teraz przejsc blue shifta bez buga. Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi