Zaxxis Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No więc, nie chcę kombinować. Chciałbym wbudować tylko napisy do formatu RMVB tymsamym nie zmieniając na AVI. Any ideas ? Nic nie mogę znaleźć a moje mp4 czyta tylko w rmvb, a chciałbym pooglądać anime, a bez napisów lipa :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 RMVB -> AVI + NAPISY -> RMVB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wiesz jakie by to było czasochłonne ? W dodatku nie wiem jak przerobić z AVI na RMVB. A total video converter nie ma opcji zapisu do RMVB (Tak to program spełniałby wszystkie moje oczekiwania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 subedit+kodeki i jeszcze realalternative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi