Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Daje wam stary projekt mojej gierki robionej przez jeden czy 2 dni z nudów.Użyłem tam jakiegoś przykładu cienia tylko. KLIK! A Cekol dodał omijanie przeszkód przez wrogów bo mu nie pasowało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Lol, to jest przykład czy demo gry? Bo mi to na przykład nie wygląda na przykład XD. Dam 4/5 bo są tu użyte efekty świetlne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kiedyś robiłem taką "grę" z nudów,ale mi się nie chciało jej kończyć. To daje jako przykład xd 1,2,3,4.. zmienia się bronie,lpm strzał,rpm granat... jest właśnie kilka niedoróbek z granatami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Przykład ciekawy, tylko patrzyć jak ktoś to przerobi , zrobi grę, a potem będzie pisał, że "nie miał pojęcia że taki przykład istniał". 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Przykład ciekawy, tylko patrzyć jak ktoś to przerobi , zrobi grę, a potem będzie pisał, że "nie miał pojęcia że taki przykład istniał". Nie trzeba było długo czekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kogo masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 U mnie to on FPSem nie grzeszy, a mam 1.8Ghz , 512ram 64mb karte graficzną... Da się normalnie grać jak skasuje obiekt odpowiedzialny za oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16637 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ja pierdziele gosciu dokoncz ją! to jest tylko przykład a ja nie moglem przestac w to grac! mowie ci dokoncz to bedzie ######sta gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Extra przykład ;) na pewno wykorzystam :D grafiki full wypas :D wszystko full wypas xD dodam do credz i jeszcze coś... 10/10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ej a male pytanie: gdzie jest kod ktory odpowiada za światło wokol ludka? edit: a dobra juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 wow !!! świetny przykład daję 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Fajny przykład . Dzięki na pewno się przyda. ocena : 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi