Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @gmfun: Wyjdź. Tura jest dla ludzi, którzy chcą stworzyć porządną grę, żeby w nagrodę odjęli mu warna :P A ty tutaj wyjeżdżasz z obrazeczkiem mikołaja, który po naciśnięciu FIRE zaczyna się palić, a kiedy wcisnę kaboom, to wyskakuje sprite po którym wesoły gmfun pojeździł sobie pędzelkiem. :/ Powinieneś za to dostać warna. @topic: Może zacznę robić grę jutro, jak mi się będzie chciało :P A pomysł na grę ciekawy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Eeee... czy gry z taką grafiką będziesz dopuszczać? Bo naprawdę nie jestem w tym dobry :jezor: Super miażdżąca grafika tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @UP: Hehe, fajna. Mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 rób sobie jaką chcesz, najwyzej nie wygrasz ;[ A ta nie jest zła jak na konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @PsichiX Mógłbyś, ale m. in. ty oceniasz więc udziału w konkursie brać nie możesz :P @XivroX Tak jak powiedział Misiek999. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Teoretycznie możesz, ale praktycznie to się na Ciebie poobrażamy, bo nas zmieciesz ;F @gmfun: Czuję konkurencję... ^_^ PS: Jakby co to jeszcze nie zacząłem grafiki robić - czekam na wenę... ;P Edit: Nie no bez jaj... Jak próbuje narysować tileset ze śniegiem to mi to wygląda jak jakiś jasny kurz... ;/ Że nie wspomnę o wyglądzie bohatera i Mikołaja... ^^ A szkoda, bo mam już dość fajny pomysł. Taki z o, przesłaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @XivroX Super grafa na pewno wygrasz @Dawidds przyjmuje to jako komplemęt przykro mi że nie masz pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @up Czy to była ironia? :huh: I chyba nie wezmę udziału :( nie mam coś czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Konkurs przedłużam do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerus33 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ma cię tu filmik by kuba czyli mój Dobrego oglądania chociaz krutki :) Filmiki wstawiamy do odpowiedniego tematu. Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi