megaman Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Potrzebuję żołnierzyka top-down 80-80 pikseli muszą być dwa obrazki jak stoi bez broni i jak stoi z coltem. A i potrzebuję grafe różnych zombiaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Było już tysiące takich tematów. Opcja szukaj nie boli. 1 Topic 2 Topic Topic 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 @up A może kolega Megaman chce postać której NIE ma już w innej produkcji?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Japanstashe sorka cały czas robię top_down . A mój brat młodszy zobaczył że w tą stronę wchodzę i teraz cały czas jak jestem jeszcze w szkole pisze ten down te tematy więc naprawdę nie kłamie robię top-down. I teraz on mści się na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 @UP: Ke??? Nie rozumiem co miał znaczyć powyższy post. Japan zwracał się do Ch3micala. A co do soldierów, to może być ten, czy mam ci zrobić oryginalnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ach sorry źle przeczytałem ,zrób oryginalnego, ale żeby spluwę trzymał dwóch łapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi