Syliush Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jest to chyba mój pierwszy przykład. Pokazuje on jak zrobić na skryptach zwykły ruch gracza w RPG Top-Downach takich jak Almora. Nie zrobiłem tam ramion zamiast brzucha bohatera bo mi się nie chciało, a i tak jeśli ktoś załapie to sobie dorobi ramiona :P Download Jak ktoś chcę może mnie dodać do credits w co wątpie, bo jest tego masa lepszych przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ciekawy przykład, na pewno się przyda. :thumbsup: Jak to twój pierwszy przykład to 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak byś dorobił np. atakowanie mieczem i strzelanie łukiem to było by super :P I nawet 5/5 :D A teraz to 3.5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Pełno tego było. Nic nowego... 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jedynie jeszcze dorobię walenie mieczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 I o to chodzi :) Popieram takie podejście do pracy. Ode mnie i tak masz piąteczkę, więc nie przejmuj się jak ci to nie wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No na 5 to ten przykład nie zasługuje. Przecież nie ma tu nic nadzwyczajnego O_o. Był taki sam przykład podajże chodzenie ala almora. Więc mogę dać -3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Lol porównajcie se mój, on tylko zrobił, że w skryptach dodał argumenty i więcej skryptów (do rąk itd, ale itak niepotrzebne te wszystkie skrypciki ;) ) Nie oceniam, iż uważam, że to moje. Link do mojego przykładu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;hl=chodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi