Mateki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Czy istnieje jakiś program do zkonwertowania gry z GM tak aby poszła na komie bądz Game Boy'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sam sobie napisz grę do gb w jakimś języku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wersja alpha 0.1 pobierz Nie wiem po co ten SPAM Borek HUUUUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAA!!!!! Dostałem warna od twórcy Almory jeeeee! a ja sie nabrałem, szósty raz w tym tygodniu... ricknroll xD gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 kacz de klaun na Gejmboja! Prosze załatw mi też! a tak w temacie: musisz napisać sobie taką grę w języku jakimś w którym są pisane ghry na gejmboja i zemulować se emulatorem np. Visual boy Advance :) mam nadzieje że pomogłem. pozdrawiam Farkraj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Naucz się C++ to sobie napiszesz. Tylko pamiętaj o dokumentacji dla GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A nie lepiej pobrać program do tworzenia gier na komę i sobie zrobić ? Tyle, że tak jak napisał Tymon musisz się nauczyć języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie ma programu do tworzenia gier na komę, Tylko programuje się w języku Java. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A dokładniej JavaME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A tu mam link do kursu jakiegoś :) http://www.strefapc.pl/index2.php?option=c...df=1&id=268 http://www.webdeveloper.pl/praktyka_progra...315,1,1,pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 A nie lepiej pobrać program do tworzenia gier na komę i sobie zrobić ? Tyle, że tak jak napisał Tymon musisz się nauczyć języka. Nie ma programu do tworzenia gier na komę, Tylko programuje się w języku Java. :) jest jest, gdzieś widziałem, strasznie biedne, tak jakby game maker ale tylko z klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja spędziłem noce i dnie żeby znaleźć program, który masz na myśli Indrycho... ale dałem sobie spokój... ;p Może pamiętasz jak się nazywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witaj Nic nie mówię, ale taki temat był poruszany, nie doszliśmy do końca, aczkolwiek ktoś powiedział, że The Games Creator zrobiło taki program, obsługiwał podobno bardzo mało "boszów", więc go zlikwidowali, może poszukaj a znajdziesz ;] Kto szuka, nie błądzi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://game-editor.com/ Ale mozesz tworzyc jedynie na Smartphone. Nigdy nie uzywalem nie wiem jak dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Game Editor oferuje tworzenie na różne platformy. M.in. Java :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi