Marek154 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Hej mam taką prośbę czy mógł by ktoś zrobić logo dla mnie ? Gram w sniper elite i potrzebuje loga do klanu bo jest logo ale kiepskie... Tag - -=S.F.V=- Nazwa - Survive For Victory Logo - kiepskie Prosił bym o szybką odpowiedz jak ktoś mi zrobi <prosi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Rozmiar poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 tak z 300*300 ;D ; ) POŁĄCZONE: chodzi mi o lepsze niz tamte wyżej^^^ i ciekawsze Doublepost. Warn. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 A masz... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Takie coś sam umiem zrobić... chodzi mi o lepsze niż tamte co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Logo - kiepskie czyli ma byc kiepskie a nie kiepski :D? Nie rozumeim zbytnio plus, o czy jest sniper elite, to jest strzelanka? bo nie wiem w jakim stylu robic logo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Sniper Elite - strzelanka chodzi mi o logo do klanu -=S.F.V=- Survive For Victory w grze sniper elite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Takie coś sam umiem zrobić... chodzi mi o lepsze niż tamte co było To sobie sam zrób, jak taki grafik jesteś... Idź pobiegaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek154 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Nie chodzi mi tutaj zabardzo o napisy... Tylko żeby był jakiś obrazek i na dole albo gdzieś pisało -=S.F.V=- albo Survive For Victory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi