ericon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przeszukałem całe google, całe forum, wszystko i nic odpowiedniego nie znalazłem. Potrzebny mi skrypt na strzelanie! Zwykłe szczelnie. Jest to platformówka, chodzimy postacią i właśnie, chce aby ta postać po naciśnięciu spacji rzucała pocisk, po prostu.... Nic więcej. Liczę na waszą pomoc bo szukałem ponad 2 godziny i nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 17 punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 już to widziałem, i chyba nie aktualnie bo nie działa... EDIT: Odświeżam. Czy naprawdę nikt nie umie tego zrobić? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Chodzi ci o zwykłe strzelanie czy jakieś rzucanie np. kamieniem z fizyką??? Bo tam jakieś powiedziałeś "szczelnie" co nie wiem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Chodzi ci o zwykłe strzelanie czy jakieś rzucanie np. kamieniem z fizyką??? Bo tam jakieś powiedziałeś "szczelnie" co nie wiem co to jest. Zwykłe strzelanie. Sorry za błąd ort ale mi się spieszy. POŁĄCZONE: To ktoś wie?! Po prostu żeby po naciśnięciu spacji od postaci wyleciał pocisk. Tylko tyle. Nie było mnie na tym forum od 1,5 roku i jak uzyskam odpowiedz to nie będzie mnie pewnie drugie tyle ale mam nadzieje że mogę liczyć na waszą pomoc. Doublepost - Warn. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 GML if keyboard_check_pressed(vk_space) { poc=instance_create(x,y,o_pocisk) poc.hspeed=10 //lub -10 w zależności od tego w którą stronę posta jest odwrócona, a nie wiem, jak to rozwiązałeś } Nie było mnie na tym forum od 1,5 roku i jak uzyskam odpowiedz to nie będzie mnie pewnie drugie tyle Jaka szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi