Markuz Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A więc chciałbym zrobić aby program zapisał podany tekst do pliku, a więc robię: GML file_text_open_write('tabela.html') file_text_write_string('ID?Skad mam je wziasc?','<H1>Siema</H1>') file_text_close(takze id ktorego nie mam) A więc teraz chciałbym abyście mi powiedzieli jak właśnie pobrać to id pliku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 file_text_open_write zwraca ID. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 file=file_text_open_write('tabela.htm'); file_text_write_string(file,'to co tam chciałeś'); file_text_writeln(file); file_text_close(file); Tak mniej więcej to je to. Ukośniki mi wstawia, usuń je jeśli są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi