Phoenix Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witajcie! Chce od kolegi kupic Nokie N70, ale nie wiem czy to dobry telefon? Ile kosztują ew, koszty napraw? Za tego fina chce 150+ sony ericsson k700i ( emo bullshit :D, nie no nawet ok) więc taniej wyjdzie do tego daje karte 2 gb i całą reszte, tylko nie wiem czy się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Powiem tak: Jak za 150 zł i tego starego sonego to się opłaca. Ten telefon jest dosyć fajny, ma aparat 2MpiX, wideorozmowy itd. Wiadomo też, że nokie są niezawodne, a jak już się zepsuje to koszty naprawy, no cóż, trochę mogą kosztować. W komisie, lub na allegro, za taki telefon, używany musisz dać ok. 350 zł, a za nowy ok. 500-600 zł. Powiem jedno- jak na sprawny, nie zciachany telefon- to się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sciachany nie jest tylko wymienie obudowe pewnie bo starta jest a ja chcę miec ładną :D. Dzięki BartekGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie ma za co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii N70 od prawie 3 lat... :] Jeszcze nic się nie zepsuło, nic nie musiałem naprawiać. :P Jak w dobrym stanie telefon to bierz i nie marudź. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi