Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam, Zrobiłem temat o tablecie i nasszła mi taka mysł aby zrobić temat o prezentach :D Wiec zaczynamy co?kto?dostanie :D Ja zaczne : Mikołaju chce tablet ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A może temat "Co TY podarujesz bliskim na święta"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Albo "Co podaruje bliskim na święta kuzyn sąsiada brata?"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Temat skrajnie samolubny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Albo wiem! Prowokacja ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ooo! Z pewnością. Cześć dziadek. Albo raczej "Witam szanownego dziada" (Trochę kultury). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Szpan tabletem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Eeee jak samolubny ? Twoja mama ma konto na GMC ? Jeśli ma to są powody do zamknięcia tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Kurcze, wydało się ;S Moja mama występuje pod nickiem "Tuxman" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Cholerka, zaczyna się spam...Zrobie Wam taki prezent i zamkne temat bo warny poleca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi